HornY 57 Napisano Avgust 30, 2016 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze prodajem zadnji stender. Dobio sam bolji, pa mi ovaj stoji na terasi a nekome ce trebati.Placen 90ak e pre 2 god...evo i link-a...https://www.louis.de/artikel/rothewald-motorradheber-profi-black-edition/10002630?searchButton=&filter_article_number=10002630Ja ga dajem za 40e.0600696633Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Septembar 2, 2016 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka,imam isti ovakav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, samo da ti skrenem paznju da nije u pitanju stender sa linka. Imam isti, takvi su se prodavali u Markosu svojevremeno i nisu Rothewald. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj sigurno stigao iz louis-a a procitacu sa njega koji je brend Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...