PICASOO MZ 425 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bitan je dobra balans pri takvom polozaju, a posebno pri takvim naporima ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sve prepravke zavrsene - Delovi predati na farbanje... - E, sada je sve na majstoru...!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, danas svecano krecem sa sklapanjem mog MZ custom bobber-a, evolution II :D Delovi su poredjani (radi kontrole jel' te ), radionica ociscena, i sve je spremno za pocetak... Na zalost, rezervoar (nov), zadnji blatobran i far su na farbanju kod majstor Jokera, koga cu morati da pricekam...malo ??? Ukoliko sve ide kako treba, Boze zdravlje bobber ce izaci na svetlost dana do kraja meseca-eventualno pocetkom marta!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan početak radiva. Sad je naj slađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 13, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sa srecom, pa cekamo slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan jel ti dekli farban il samo poliran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Vi se super zabavljate , samo naprijed . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti dekli farban il samo poliran Farban-sprej za auto felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na tabli sa alatom,makaze cuvenog majstora Pere Muse Mislim da ne postoje bolje za lim,Ja imam jedne,ali jurim da nadjem bar jos jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sav alat je od pokojnog mi oca, koji je bio masin-bravar...S' obzirom da poznajes ko je pravio (jos ako je taj Pera iz Svilajnca) moguce je da je moj stari od njega kupio te makaze, stvarno nemam pojma. Imam jos jedne, iste takve!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sav alat je od pokojnog mi oca, koji je bio masin-bravar...S' obzirom da poznajes ko je pravio (jos ako je taj Pera iz Svilajnca) moguce je da je moj stari od njega kupio te makaze, stvarno nemam pojma. Imam jos jedne, iste takve!! Pogledaj dal pise na njih pera musa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sav alat je od pokojnog mi oca, koji je bio masin-bravar...S' obzirom da poznajes ko je pravio (jos ako je taj Pera iz Svilajnca) moguce je da je moj stari od njega kupio te makaze, stvarno nemam pojma. Imam jos jedne, iste takve!! Pogledaj dal pise na njih pera musa Hahaha...u pravu si Darko, pise "PeraMusa"...Na ovim drugim pise "D(nejasno) Mir" jel' to trebalo da pise Damir, Demir ili...? Jel' taj PeraMusa bio iz Svilajnca?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vido ja makinu juce, napreduje, samo ti farbari "farbaju" cudo jedno!! ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pera musa je bio najbolji kovac u okrugu,i mislim da je iz svilajnca.Znam samo da nikom nije uspeo da prenese svoj zanat.Njegove makaze,koje su stare ko zna koliko godina,ni moj cale,a ni ja nikad nismo ostrili,a secu kao nove.Imao sam prilike da koristim makaze od raznih proizvodjaca,unior,facom,ali ni jedne nisu ni priblizne ovim,a covek je koristio samo,vatru,cekic i nakovanj,pa ti vidi kolko je to tesko bilo,da se tako precizno naprave.Inace,pravio je makaze i za papir,koje secu,neverovatno lepo Toliko o Musi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 7, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan PICASOO MZ ima li nekih novosti? kako napreduje bobber? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bobber zavrsen sve, postavljen na tockove-struja povezana-masina namestena i startovana-sve je zavrseno... Ali kao i prosle godine cekam farbara...Ostalo je da mi majstor ofarba rezervoar, prednji i zadnji blatobran i far! Dakle, cekam, cekam, cekam, cekam, cekam...uostalom kao i prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bobber zavrsen sve, postavljen na tockove-struja povezana-masina namestena i startovana-sve je zavrseno... Ali kao i prosle godine cekam farbara...Ostalo je da mi majstor ofarba rezervoar, prednji i zadnji blatobran i far! Dakle, cekam, cekam, cekam, cekam, cekam...uostalom kao i prosle godine Pa kad se obratis na pravo mesto ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 19, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jos če(t)kaš?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ce(t)kam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 19, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan U oces da oce(t)kas dosta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedan tako čekao, čekao...pa znaš šta mu se desilo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i prosle godine cekao na farbanje od januara do kraja marta...tako i ove godine :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dok cekam dok farbar zavrsi plehove, rekoh sam sebi da prekratim vreme pa da polomim klip!! Jes' vala... Kako sam to uspeo, pa lepo... :-\ Kada sam skinuo motor jesenas sa rama, u usis sam stavio malu krpicu kako ne bi ulazila prasina i vlaga u cilindar. Na krpicu sam zaboravio i prilikom prvog kurblanja, motor je uvukao u cilindar i usled jakog pritiska klip je pukao... Izvadio ja krpicu, pokusavao da ga upalim nista...Sumnjao da je u pitanju platinsko dugme, zvao TS Chopper-a da se posavetujem, ma nista...Prilikom stelovanja dugmeta cujem ja neko cudno skripanje u cilindru, onaj zvuk (metal o metal) od koga ti se najezi koza...Nastelujem ja platine, na kurblu MZ se javi samo na prvi takt i to je to... Pozovem ja Bokilica doktora za motore koji me je odmah pitao "da ti nije nesto uvukao u cilindar??" Kako je bre znao sta da me pita??E stvarno je bre doktor za motore!! Kada smo skinuli cilindar videli smo da je klip pukao... Eto da malo prekratim vreme dok farbar ne zavrsi plehove > da zamenim klip i karike... E jesam maler!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga polomio ' svaka ti cast ! Priznaj da si to namerno uradio da bi imao izgovor sto stavljas nov klip ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja Lijane, krpica je majke mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...