MZ 80 Napisano Maj 20, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan U bre drugar, za deset dana!! Za ono parcence?? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi ko ce da farba... Komsija Beli ili majstor Joker ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti Joker farba pazi da ne prodjes kao Dexter84. Nemu je auto farbao 3 god ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto se tice Jokera iako sam ga cekao 3 meseca isplatilo se. Joker je trenutno u guzvi a meni blatobran treba tako da ce posao da odradi Beli (ali ne Beli Darka Dav-a). Nego i Beli je u nekom poslu pa tako, dao sam mu "ler" od desetak dana!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Maj 25, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan nemam reci svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Inace zadnje krilo je na farbanju kod Bokilica, jos pre dva meseca tako da cekam, cekam, cekam, cekam, cekam, cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 22, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ceka taj doceka, ali ko dugo ceka tome i dosadi hihihihihiihihihihihii ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Inace zadnje krilo je na farbanju kod Bokilica, jos pre dva meseca tako da cekam, cekam, cekam, cekam, cekam, cekam... cekaj cekaj,,,stigo mi drugi kommoresor sad ce za koji dan da bude ofarban ... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, zadnji blatobran za mog MZ bobber-a JOS NIJE OFARBAN tako da ce biti (valjda) ofarban za narednu sezonu... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a ti i dalje čekaš.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...cekam, cekam, cekam, cekam, cekam :( :( :( :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 9, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 9, 2008 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je neka specijalna farba pa se sporo susi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...tzv "čekalica" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 10, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj Pikaso ne zezaj. Priznaj lepo da ti se vise svidja ovakoa , a to kao Bokilic ga farba mesecima je samo izgovor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj Pikaso ne zezaj. Priznaj lepo da ti se vise svidja ovakoa , a to kao Bokilic ga farba mesecima je samo izgovor ! Ma svidja se meni vise ovakav blatobran, ali se ne svidja zadnjoj gumi, posebno kada vozim jos nekoga...! Boki cujes li ovo javi se !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cujemm,,,,,al nemo vise one komsike da vozis......... :) bice bice za neki dan,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to samo malo Bokija zzzzz....Dogovorili smo se da zadnji blatobran radimo za naredni sezonu!! Elem, nakon dugog razmisljanja izgleda da sam pred konacnom odlukom (85%) da i ove zime MZ Bobber ide u radionicu na jos malo doradjivanja, tako da ce Boki pored blatobrana farbati i jos stosta ;D ;D Ne svidja mi se zadnja polovina (od rezervoara do zadnjeg tocka) pa cu tu verovatno nesto menjati... Osim toga planiram da napravim "springer" prednju viljusku, u toku sam prikupljanja tehnickih podataka i sema kao i raspitivanja kod razno-raznih majstora sta ko moze da mi odradi. Ako konacno prelomim, narednu sezonu ce MZ bobber izgledati "malo" drugacije!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam imao "radni sastanak" na temu "Zimsko doradjivanje MZ bober-a" sa majstor Bokilicem (koje ideje ovaj covek ima, pa to je neverovatno!!!) tako da sam sada 95% siguran da ce bobber ici i ove zime u radionicu na jos malo "ulepsavanja"!! E sada... OGLASAVAM: Potrebna mi je zadnja viljuska za MZ TS 250 ili od ES 175!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Oglašavaj i u kupujem - prodajem, i ja ću morati da kupim rezervoar zbog plina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ bobber danas-svecano, nakon 2004 predjenih km-a od ponovnog rodjenja, odlazi u radionicu na jos malo doradjivanja... Ako sve ide kako treba, na prolece MZ bobber izlazi u malo drugacijem izdanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam sa "svlacenjem" bobber-a i pripremom za odlazak u radionicu...Sto se tice ove sezone nakon predjenih 2004 km-a toliko..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U napad! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lesi se vratio kuci ;D ;D ;D ;D Masina je konacno usla u radionicu i do proleca ne izlazi. Toliko o ovome a na prolece detaljan opis svih radova (kao i prosle zime)... 'Aj sad' na pos'o!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A sta planiras da radis? Meni je motor uzivo izgledao vise nego ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...