svahbaz 56 Napisano Avgust 22, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ako ima neko iz Foce ili zna nekog majstora ovde zamolio bih za bilo kakav kontakt. Imao sam ajde da kazem manji pad na Tjentistu, neke plastike su pukle ali nista strasno ali u ovom trenutku imam problem sto mi je desna strana koromana malo iskrivljena. Dovezao sam motor do Foce ali volio bih to da rijesim iako nije strasan problem. jel preporucljivo da se ispravlja ili da ipak vozim do kuce pa da trazim drugi! svaka pomoc je dobrodosla. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Preimenuj temu na Pomoc u Foci i okolini. Lakse ces dobiti pomoc tako je preglednije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Avgust 22, 2016 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu pomoc, i da stignes do kuce, ispravi. Mozes i sam u bilo kojoj mehanicarskoj ili vulkanizerskoj radionici da zbudzis to uz pomoc neke cevke i malo ubedjivanja, da bi stigao do kuce, a kasnije gadjaj neki korman na KP, Kupindu, ili oglasima. Nije 1000 Dukata, preziveces. I, jbg, nemoj vise da padas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Avgust 22, 2016 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad pozoveš i sutra je negde isporučen busom ili nekom brzom poštom http://www.olx.ba/artikal/17456312/upravljac-za-naked-motocikle/ Mislim da nema jednostavnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Avgust 22, 2016 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Jevta ga ubode,svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci, dobio sam broj telefona od majstora pa cu se danas vidjeti s njim. Nije stvar love, bitno mi je da isoravim koroman i dodjem do kuce pa cu rijesavati ali hvala na svakakvim idejama Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...