Vladan31 1 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Knezevo Motocikl: Piaggio beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,novi sam ovdje treba mi pomoc od vas. Kupio sam skoro skuter piaggio beverly 200 2003g. I svako jutro upalim i pustim da odradi i kada krenem ugasi se i upali tek nakon sto se ohladi,do nekidan nije uopste htio da upali i tek danas sam uspio upaliti ali pri kretanju se trese i gasi se u leru,a pod punim gasom mu puca iz auspuha i brzo se grije Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Avgust 17, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6033 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. U zaglavlju ovog podforuma ti lepo piše: Predstavljanje ČlanovaNovi članovi, otvorite novu temu, predstavite se i recite nešto o sebi. Sva pitanja koja imaš treba da postavljaš u za to predviđenim podforumima. U tom Slučaju Maxiscooter, u okviru njega MAXI tehnički kutak pa tema o Beverly 200 Eto... Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...