RadicM 1075 Napisano Avgust 16, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da najavim sledece putovanje. Plan za ovu godinu je bio Iran ali posto su Turci digli ustanak mesec dana pred polazak i sve poremetili, plan je promenjen za Maroko (planiran za neku od dolazecih godina)! Ruta je i dalje u razradi, za sad krecem 27 - 28 avgusta Beograd - Genova - Tanger, 1 - 3 septembar trajket, 17 dana Maroka pa 19 - 21 semptembar trajekt Tanger - Genova - Beograd i kuci sam oko 24 - 25 septembra. Sveukupno racunam na oko 6000km od cega 2400km autoputa... Svaka preporuka i pomoc su dobrodosli! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14086 Napisano Avgust 16, 2016 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pratim na casu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih nekad u daljoj budućnosti da posetim takođe Maroko tako da cu da ispratim kako to izgleda i sa tvoje tacke gledista Svakako želim ti srecan i bezbedan put. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sa dominatorom extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Avgust 16, 2016 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dominacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Avgust 16, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U Maroko i Z. Saharu pocelo da se ide kao u Rumuniju na TA i TF. Znaci nema vise nikog ko nije bio. To mi se svidja Skoro kad sam bio u Nemackoj na Touratech skupu, prica mi drugar (kolega bajker koji radi u Touratech firmi) da je u Maroku u svakom trenutku stotine motora iz Evrope. Blizu je, a ima peska, divnih predela i avanture, uvek lepo vreme, jeftino gorivo. Trenutno su i moja dva drugara iz NS u tim predelima, vozaju se. Zelim ti puno srece i lep provod Samo uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 16, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao ovu godinu,ali nisam uspeo.Stim što bih ja vozio celu azurna obalu,posetio skup Faro u Portugaliju,i kad sam već tamo,ušao bih malo i u Zapadnu Saharu.Motor mi nije za neki pesak,ali čitajući putopise,vidim da može i putničkim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Avgust 16, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @darko dav Razmisljao sam i o voznji do Gibraltara pa odatle trajektom ali tako nesto bez vise od mesec dana je jurnjava. Zapadna Sahara i dine su lepe za videti ali putevi pravi i beskonacno dugacki mestimicno prekrveni peskom sa brdo vojske i policije koja te legitimise na svakih 5km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da je sve kako treba verovatno bih ti se pridruzio... Ali posto to nije slucaj pratim... Srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIN 25 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Avgust 16, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme Prosle nedelje montiran nov set Hidenau K 60 Prosle test voznju po Divicairma Ove nedelje ostao jos redovan servis i da se pokrpi sta fali od vibracija :J. Golotinja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 16, 2016 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Avgust 16, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Namontirani pajseri Pricvrscena rezervna sajla kvacila 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 17, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Super fora za sajlu, moze li se rezervni kardan zakaciti tako ? 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 17, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mikula ne miniraj covjeku putopis. Bas mu treba sad 40 strana o Gelande Stealthu. Dobra priprema je pola posla. Sretan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 17, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, sve se nadam nece ovi afrikanci zalaziti u africke teme pa sam se opustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 17, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fora je u tome sto sad nema teorije da sajla kvacila pukne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan E tu si potpuno u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav iz Crne Gore i srecno, pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Avgust 17, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ready to Race edition. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Već duže vreme kontam da nema nešto previše egzotičnih putopisa ove godine kad cvrc, evo ga jedan. Now we waiting... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 18, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooooooooooo!Samo završi Gruzija 2015. putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...