Nemanja Pavlovic 1 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Potreban mi je kvalitetan farbar koji će moći da pogodi boju, a ne da dobijem treću nijansu na motoru. Naime, neki moron (izvinite na izrazu) me je oborio na parkingu, sva sreća da napred imam crash padove pa se rezervoar nije oštetio, ali na zadnjem krilu nastale su prilične ogrebotine koje mi prilično idu na živce, pa mi sada treba farbar koji bi mogao da mi odradi komplet rep, ali da ubode i boju. Dajte preporuke iz ličnog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlovic 1 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda niko nije bio zadovoljan farbarima u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7830 Napisano Avgust 25, 2016 -, 1765 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Glasurit iz Lestana... Oni ce ti ubosti boju sigurno, al gde ces da farbas ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 21, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram temu ponovo. Da li imate nekog farbara za preporuku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Jul 21, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par meseci radio branik na kolima samo levu stranu!Dobio od druga tel od gdina Mikija koji je i limar i plasticar i ja prezadovoljan, nisam provalio prelaz na samom braniku!E sad nisam ga pitao da li radi ili bi radio mopede ali je skroz ok lik. Evo ti Mikijev br pa pozovi pitaj, ako nije na odmoru.Miki limar/plasticar/farbar: +381 60 0202 535Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...