Nidža016 159 Napisano April 13, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan I da, hvala puno! Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano April 13, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Pravo motorče i odličan izbor guma! Da te u zdravlju služi i sit da se navozaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano April 13, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, ne ispuštam ga iz ruke po ceo dan... Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano April 13, 2017 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno nije mnogo vozen po terenu, cim mu deklovi nisu izgrebani od cizme. Sit se navozao i dok tvoji drugari sa ktm-ovima svracaju na pumpu za gorivo, ti mozes za to vreme da popijes kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano April 13, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Haha, hvala puno Aco, najpre što si prvi i jedini predložio ovaj motor u ovoj temi, pa i na opisu motora koji sam pronašao na forumu. Imam par pitanja za tebe, a i treba mi par saveta, pa se čujemo! Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...