Joseph B. 142 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih kupio polovne, korisceni su kod mene na dva motora. Reflektujuce trake sa strane, nosace sam ja svaki put prilagodio motoru ali verujem da nece kupiti neko ko zeli savrsenstvo u svakom pogledu. Zakacaljke sa jedne strane fale ali mogu da se prebace sa druge strane gde su sada sarke. Dimenzije: sirina: 25 cm duzina: 45 cm visina: 40 cm Cenim ih 40€ , ja sam ih onomad kupio za dosta vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Avgust 9, 2016 Fat and furios, 598 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolega, yainteresovan sam, poruka na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe. Ne poznajem coveka, ali da se prelepe nekom folijom kao sto sam ja uradio sa ovakvima ispada super stvar za jako malo para. Samo je materijal kostao duplo vise, siguran sam. Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...