Zenit 17 Napisano Avgust 2, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad - Niš Motocikl: Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svim Bajkerima! Da se upoznamo, ja sam Novak trenutno zivim u Novom Sadu rodom sam iz Beograda, ziveo sam i u Leskovcu i Nisu. Ljubav prema motorima sam poceo da izrazavam jos od 8-9 godine kada sam krao dedin Puh (Tomos, onaj sa pedalama)... i tako oni meni kupise BMX da bi prestao da kradem motor Tokom 20ih sam vozio sve sto mi padne pod ruku APN6, Vespu, XT660R... Onda je usledila duga pauza od 10ak godina, fakultet, posao, zene, kafane itd. Posle 2-3 godine planiranja da se vratim prvoj ljubavi sam konacno pre dva meseca uzeo motor Yamahu FZ6N 2006 god. Nakon istrazivanja i savetovanja od iskusnijih kolega odlucio sam se za taj model, nadam se da nisam pogresio. S obzirom da je motor u odlicnom stanju do sada sam mu samo zamenio ulje i filter ulja, ocistion lanac, ispolirao grane (Autosol-om... preporuka), zalepio reflektujuce folije na felnama i namestio ralicu. Pozdrav jos jednom i vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Avgust 2, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10536 Napisano Avgust 2, 2016 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjadjape125 0 Napisano Avgust 2, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: piaggio vespa px150 1983. Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 3, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3111 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, au što je lijepa mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 3, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, a i lep. Da te lepo sluzi. Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Avgust 3, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, nemam reci Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...