mikica djuric 319 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Вожња и дружење из окторбра 2015 год. Данас смо требали да се возимо на неку другу страну Србије, али је првобитни договор измењен на иницијативу најмлађег члана Ваљевске моторашке екипе. Испало је одлично. Некад и млађе треба ослушнути па послушати. Крај сезоне се ближи а ми све нервознији и жељнији моторашења. Шта ли нас то толике тера да зависимо од брујања мотора, звиждања ветра преко кациге, врелине испод одела, кише која се слива где стигне? Да ли је то нормално? Има ту љубави и то мало уврнуте. Док смо се данас возили, размишљао сам да поред везе човека и машине, постоји, чини ми се још страснија и необичнија веза између точкова наших љубимаца и асвалта, врелог или хладног, свеједно. Додирују се, залепљени, љубоморно чувају своју везу. Нема раздвајања, чак ни у кривинама ни великим брзинама. Док су заједно, сви су срећни и свима је лепо, као да знају , ако се, не дај Боже раздвоје, раскину, сви ће плакати и бити тужни и несрећни. То је цена падања. Ко зна када ће опет бити заједно. Данас је, хвала Богу, љубав цветала на све стране. Нико се није одвајао и раздвајао, ни точкови од асвалта ни ми од љубимаца. Били смо једно, загрљени у јесењим бојама по сунчаном асвалту. Уживали смо у свакој кривини, свакој промашеној рупи на коловозу, у ведром небу. Ручице гаса су се вртеле напред назад. Додај, одузми, обиђи, закочи, прескочи.Договор је био да се у 11 сати нађемо на Јадру у кафићу нашег друга Миленцета. Недеља 25 октобар 2015 год. топао и сунчан. Ивица је предложио да се вози до Љига, Белановице, Гарашког језера, Аранђеловца и етно села Бабина река, где би направили паузу и мало одмарали, па преко Лазаревца назад до Ваљева. Екипа је била у саатаву Црвен бан на Бембари, Смиљке на Кави, Чика Мики на Јамахи, Ивица на Бигу и новајлија, Ивицин другар Вељко на Строму.Чика Мики вози кроз свој град до зборног места. Стижем на време и паркирам се испред кафеа. Ево како је изгледало гуштерисање и припремање за возикање.Неки су се мало и шепурили и позирали а неки нису ни обраћали пажњу. Ту је била и стална кафе поставка која нас је дочекала и испратила. h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ево како је изгледало возити од Ваљева, преко Врујаца, Мионице до Љига. Било нам је занимљиво возити овуда, без обзира што смо сви пуно пута одвозали ову деоницу. Волимо да се возимо, па нам увек буде лепо и ново.Стижемо у Љиг. Позаната раскрсница. Излазимо на Ибарску и скрећемо према скретању за Белановицу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Возимо заједно. Свако ужива на свој начин. Почеле су кривине.Пролазимо кроз Белановицу. Нисмо готово никог срели. Некако је пусто и превише мирно. Настављамо према Гарашима и Гарашком језеру. Пут је добар и широк и може да се цепа. Кратка пауза на брани језера да би се неко раздремао а неко да би дуванио електричне а неко нормалне цигаре.Не знају да се трују и једни и други. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ево како је Ивица возио, па су му делови из ауспуха почели да излазе и беже из њега. Било им је врућина унутра. Ивице, Ивице. Машине се пале и крећемо према Букуљи и Аранђеловцу. Нисмо сврћали у Аранђеловац, већ смо продужили према Лазаревцу и етно селу. Овај део пута је прилично тежак за вожњу. На моменте узан, валовит, пун разних превозних средстава и гужва је брате..Стижемо до скретања за етно село. Околина осунчана и лепа. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Стигли смо. Етно село Бабина река наш данашњи циљ. Љубимце паркирамо и остављамо да се сунчају а ми хватамо шарени хлад. Улазимо и погледом тражимо прикладно место да се ми пешачки паркирамо за неки одговарајући сто.Нађосмо га из другог пута. Седамо и чекамо конобарицу. Почиње међусобно шаликање и добацивање и пребацивање и избацивање. Било је весело. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 26, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Био сам тамо прошле године , околина лепа услуга , јесте била гужва али ја разочаран можда неки други пут навратим ваљда се поправе . Лепо ви то пратите сликама и описом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ево и нас унутра објекта. Одмах смо се уклопили у амбијент и нормалне људе. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Декијев поздрав за Ивицин фејсбук. Ми остали смо били пристојни. Само смо се смејали и нисмо говорили безобразне речи. Деки је касније био фини, онако како већ доликује његовим годинама и зубарском позиву. Баш нам је било добро 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Међутим, уз све напоре да останемо васпитани мотораши, Смиљке и ја при изласку из објекта, направимо мали инцидент, наиме, погрешимо WC. Одемо у женски, срећом никог није било, па нас је радница бојажљиво упозорила на грешку, а у том моменту остала екипа пристиже и хладно улази у исти WC, не капирајући да им ту није место. Проблем је настао када је са врата мушког WC-a, која су била затворена и на крају ходника, спао шешир и откотрљао се у страну, а на вратима женског WC-a, био је розе чипкани женски веш, на који ми нисмо обратили пажњу а која су била широм отворена. Мало смо се обрукали Шта се сад може. Посета етно селу Бабина река је завршена и ми смо кренули за Ваљево преко Брајковца и Лазаревца. Пут одличан. Има пуно кривина. Може се мало забавати возећи по њима.Само смо протутњали кроз Лазаревац. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ваљево нас је чекало. Сунчано и ведро. Свраћамо у "Багдад" кафе да се освежимо и саберемо утиске. Разилазимо се, свако од нас у своје топле породичне кутке. За крај, како Смиљке критикује, да не кажем нешто друго ...., Чика Микија. Чика Мики: Смиљке!!! "Ти мислиш озбиљно да сам ја претерао у оштрењу и стругању асвалта, сад на крају вожње? То је немогуће!!! То не личи на мене. Ја нисам такав, неодмерен и необуздан"!!!Смиљке: "Наравно да јеси! Толико си га истругао и оштетио да смо ми једва после тебе провезли оне кривине. Нисмо смели на са 23 км. на сат да оборимо моторе. Нећеш више никада возити први. Што се не угледаш на мене и Декија па и на Ивицу"Чика Мики: "Значи тако!!! Хвала ти за све што сам учинио за тебе!!! Зар ти да ми ово приредиш!!! Нисам задовољан твојим понашањем. Нека, нека." Још једном захвалан Господу на безбедном повратку мојих пријатеља и мене. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 26, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobar đir, nego zašto je jedan od tvojih prijatelja cjelo vreme sa kacigom proveo u kaficu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan dobar đir, nego zašto je jedan od tvojih prijatelja cjelo vreme sa kacigom proveo u kaficu. Ha!!! Ha!!! Dobro si primetio. Došao je poslednji, pa ga je mrzelo da skida, jer smo malo posle toga odmah krenuli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 26, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan a tako, sve je jasno sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 27, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam video na lokalnim vestima da je deo etno sela Babina reka izgoreo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, steta sto nismo vozili zajedno!!! Sve najbolje druze moj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Februar 13, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Eto nisam ni znao za Babinu reku.Hvala za ideju.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 13, 2017 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Simpa ovaj "foto strip" na kraju. .. neka neka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...