Mikulanac 7910 Napisano Jul 14, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu karbonsku Kacigu X-LITE X802-RR Ultra carbon. Nova, nikad nosena znaci fabricko stanje. Dolazi u kutiji sa pinlockom. Uzivo je jos lepsa i kvalitetna. Velicina je XL ali realno moze da pasuje svakom ko nosi L, treba probati. Cena za forumase 300 eura, sto je mnogo ispod cene koje su u radnjama. Kontakt moze ovde preko PP ili Viber na 063212595, na odmoru sam van Srbije pa na pozive ne odgovaram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 14, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Au Mikulanac sto je dobra kacigica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 14, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jeste vala lepa i kvalitetna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 19, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek u opticaju. Povoljna cena za vrhunsku kacigu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14473 Napisano Jul 19, 2016 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je L znam mene i jos jednog koji bi kupili. Trenutno sam na odmoru pa ako se ne proda dok se vratim mozda naidjem da probam mada iskreno mislim da mi treba bas L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 19, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Izbrisacu ovo X dok se vratis Svrati neobavezno da probas. Moja velicina je XL a ova mi je mala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14473 Napisano Jul 19, 2016 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok ako ne kupim nista sad u Atini a male su sanse s obzirom na cene one nedelje od 25-tog bih svratio da probam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14473 Napisano Jul 20, 2016 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze danas sam probao u Atini X802RR i definitivno mi treba M velicina tako da ne racunas na mene. Cena koju si ponudio je vise nego korektna ali jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 20, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, pozdrav i lep provod u Atini ti zelim. Reci mi samo kolika je cena tamo za ovu kacigu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14473 Napisano Jul 20, 2016 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napravio mi "drugararsku cenu" 470 eur. Vidim da je u Louis-u 450 eur tako da bih tebi rado dao 300 eur da mi odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 20, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 7, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek u ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 9, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nova, otpakovana samo za slikanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...