Robin Hood 3967 Napisano Jul 7, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj kombinezon iz naslova, broj 52. Sa kombinezonom je par puta padano, tako da je poprilično izgreban. Nije u reprezentativnom stanju za šepurenje ali je potpuno funkcionalan! U pitanju su zaista kvalitetnih desetak kila kože sa svim mogućim protektorima. Prošle godine sam na Navaku pao sa 120-130 i nije mi ništa bilo. Iako trenutno ne vozim po stazi ne bih ga ni prodavao ali sam se podgojio pa realno teže stajem u njega Kome je potreban kvalitetan kombinezon za stazu da ga sačuva od eventualnog pada a nema novca za nov, mislim da je ovo odlična prilika. Cenim ga 100 evra i mislim da je to zaista povoljna cifra uzimajući u obzir da su na kolenima praktično novi Daineze slajderi (pravi debeli trkački, ne oni mali pozerski) koji sami u Mass-u koštaju bezmalo 5.000 dinara. Kontakt na 064/115 04 95 ili na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1642 Napisano Jul 7, 2016 Drug član, 1329 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Imam potpuno isti cak i boja je ista, potvrdjujem da je kvalitet izuzetan, do duse moj nije grebao asvalt jos uvek i nadam se da nece Inace richa je Belgijska marka i jos uvek se sije u Belgiji, nisu presli u Aziju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 7, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Imam potpuno isti cak i boja je ista, potvrdjujem da je kvalitet izuzetan, do duse moj nije grebao asvalt jos uvek i nadam se da nece Inace richa je Belgijska marka i jos uvek se sije u Belgiji, nisu presli u Aziju.. Tako je, kombinezon je kupljen u Belgiji. Koštao je negde oko 500 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...