Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XT600 2KF,komplet sredjena i servisirana sa registracijom do aprila.2017

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: Honda nc750,Xevo 400

Prodajem motor Yamaha xt600 2kf(off road verzija xt600 yamahe-na kurblu) 1989god vecini endurasa poznat,kupljen od clana ovog foruma  pre 2 godine.

osnovni razlog prodaje mog 2kf-a  i stigao mi je dugo ocekivani motor u posed-iznenadno!

motor sam kupio relativno jefino zimi sa defektom i dosta toga zapustenim.

menjac je bio neispravan pa sam porucio drugi i to je bio samo start odnosno pocetak avanture zvane sredjivanje 2kf-a

rasklopljena je kompletna masina

zamenjen menjac

zamenjen komplet dihunga i gumice ventila.

u masini su originalni klip,klipnjaca,radilica i svi ostali elementi,karike su vec pokazale znakove istrosenosti

te sam iste zamenio novim,porucene su iz Holandije originalne Yamahine karike u standardu.

majstor je potvrdio savrsenu ocuvanost svih elemenata u glavi motora. 

zamenjeno ulje u masini i filter za ulje.

tom prilikom remontovana je i prednja viljuska

zamenjeni lezajevi tocka.

kupljena nova zadnja guma mitas e07 a prednja neka polovna polukramponka koja po asvaltu i makadamu radi poso.

nakon toga motor je prenesen registrovan i krenula je uzivancija.

nakon 400km ispusteno je ulje iz masine i zamenjeno novim i naravno filter za ulje.

sipano je Motul 15-50w doneseno iz inostranstva jer u ovo iz nasih radnji nemam poverenja.

onda su zamenjen plocice montirane visoko kvalitetne AT race,zamenjeno cuveno prenje obicno kocino crevo pancirnim i motor je poce da koci po prvi put onako kako treba.

zamenjena je sajla kilometra sata i sredjana zapustena instalacija.

posle predjenih par hiljada kilometra ponovo je zamenjeno ulje i filter ulja i tom prilikom zamenjeni lanac i lancanici,kuljni JT lancanici i D.I.D oring lanac.

posle 1000km

kupio sam novu prednju i zadnju Mitas c02 king stone i prenju Mitas c17 gumu sa kojima je ovaj motor dobio odlicne off road karakteristike.

motor je dobio nedavno i kompletan Face Lifting odnosno zamenu prednje maske novom Polisport maskom sa farom i zamenjen je prednji branik takodje polisport branikom odlicnog kvaliteta i dizajna.

obavljena led-izacija migavaca i to na naj moguce skriveniji nacin da ne bi lako stradali na off-road terenu.

zamenjeni Fuzastri postojeci Yamahini po meni su sramotni i bedni,narocito zza onog ko cesto stoji na njima,ja sam jedan od tih koji 90% off road voznje stoji,

montirao sam predivne siroke fizastere naravno nove.

Motor trosi od 3.8l koliko sam zabelezio naj manju potrosnju asvaltom do 5.5l na tezem makadmu i terenu.

Ja sam sa njim prosle godine iz Beograda preko Kopaonika otisao u Rasku na endurijadu i vratio se presavsi 1000km bez ikakvog problema uz prosecnu potrosnju od 4.5 litra.

samo bez pitanja da li je motor padao i slicno,rec je o enduro motoru i to se podrazumeva,nije lomljen,krivlje i varen.

uz motor dajem:

komplet soft enduro guma,i naravno mitas mx koji je na motoru montiran sa 70% zadnja guma i 90% prednja/

fabricku prednju masku i fabricki prednji branik.

fabricki fuzasteri.

ne trosi ulja

motor nema nikakvog ulaganja,ni u skorije vreme.

cena je izuzetno korektna i maksimalno niska,sto se kaze da mi ne stoji i iznosi 990e

motor me inace sa kupovinom i sredjivanjem kosta oko 1500e(bez registracija)

motor je na moje ime registrovan jos 10 meseci odnosno do aprila iduce godine.

prenos pilikom vase kupovine je obavezan i o vasem trosku a iznosi 2500din-bar sam ja toliko platio.

post-11791-0-39085000-1467632540.jpg

post-11791-0-82241300-1467632665.jpeg

post-11791-0-17629100-1467632675.jpeg

post-11791-0-27783700-1467632827.jpeg

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: Honda nc750,Xevo 400

rezervisano,a admitnistratoru se izvinjavam,greskom sam ovde postavio oglas,moze da se ukoloni...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja