South Rider 2 Napisano Jun 11, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Duže vreme vas posećujem, evo tek sada sam se registrovao. Na ovom forumu mogu da pronađem sve informacije koje su mi potrebne i to me je najviše privuklo da dođem. Volim motore, uglavnom sam vozio tuđe. Sledeće godine planiram da uzmem Hondu NSR125, ali omiljena marka je Yamaha, model ne treba da se spominje jer se to podrazumeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jun 11, 2016 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na Forum! A šta se podrazumeva pod Yamahom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
South Rider 2 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaćeš odgovor sada. Ili taj ili nijedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..Dobar ukus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...