gixxer 388 Napisano Jun 9, 2016 Zainteresovan, 192 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iz Kule da nam da neke informacije o ovom skupu,koliko znam treba da je sada za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Jun 9, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje u petak..do nedelje. Defile subota u 16:00 Ritam nereda sviraju. do sada se ulaz placao uvek..ne znam kakva je situacija ove godine...ali verujem da se isto placa. imas na fejsu njihovu stranicu pa mozda tamo informacija (ne mogu ti proveriti trenutno jer mi na poslu blokiran fejs ) edit: 300 din ulaz za sva tri dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sad je za vikend upravo je moj vozac oterao suncobrane iz LAVa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Nes 0 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, znaš li gde se skup održava ove godine,kažu da je ranijih godina bio na dva različita mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8879 Napisano Jun 9, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sa sajta MAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Marko, znaš li gde se skup održava ove godine,kažu da je ranijih godina bio na dva različita mesta?Na karting stazi (na samom ulasku u Kulu iz pravca Vrbasa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Nes 0 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala,dolazimo u subotu !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 501 Napisano Jun 10, 2016 Zainteresovan, 657 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ulaz je 300 dinara po motoru. po meni lokacija je odlicna jedino sto ih zeza je sto nemaju hlada za kampovanje, ali avaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 10, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je ista vec godinama unazad. Na karting stazi kod Rodicevog jezera. Kad se ide iz pravca Vrbasa, pre mosta na ulasku u Kulu se skrene levo prema jezeru i tu je odma karting staza. Ulaz je ove godine jeftiniji, prosle godine je bio (cini mi se) 500 po motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Nes 0 Napisano Jun 10, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vreme da posluži,evo javljaju pljuskove u subotu u popodnevnim satima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Jun 10, 2016 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Planirao da dodjem, usput riknuo akumulator, tako da nista, jedino da odem pa da se blamiram na gurku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Jun 11, 2016 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Objava sa fb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3095 Napisano Jun 11, 2016 Samo nek je neki cirkus, 793 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Jun 11, 2016 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko citam , momka iz kluba pokosio pijani vozac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 11, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo?Sinoc je u saobracajnoj nesreci poginuo clan moto kluba MK Kula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Jun 11, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc izmedju kule i crvenke momak iz sivca, 92 god, jurio 200 na sat ispred kolone (prestigao kolonu koja je isla normalno)...auto koje je islo u susret preslo u levu stranu i ceoni udar sa motorom. Nije proverena informacija..rekla mi cura sad preko telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 501 Napisano Jun 11, 2016 Zainteresovan, 657 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan "Obaveštavati sve prijatelje da je naš brat Garača Miloš sinoć smrtno nastradao. Sahrana će se obaviti u nedelju 12 06. U 14 h na seoskom groblju u Sivac." sa fb stranice kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR.Čokanlija 77 Napisano Jun 11, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bajkerska Republika Čokanlija... Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan DRAGI PRIJATELJI MK KULA (MAS) OBAVESTAVAMO VAS DA SE OVOGODIŠNJI MOTO SUSRET PREKIDAZBOG TRAGICNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINIO ČLAN MOTO KLUBA KULA MILOŠ GARAČA (23) http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=10818.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Jun 11, 2016 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc izmedju kule i crvenke momak iz sivca, 92 god, jurio 200 na sat ispred kolone (prestigao kolonu koja je isla normalno)...auto koje je islo u susret preslo u levu stranu i ceoni udar sa motorom. Nije proverena informacija..rekla mi cura sad preko telefona Pretpostavke bi bilo lepše u ovakvim situacijama zadržati za sebe, ali na ovako nešto moram da reagujem: ako je auto prešao u levu stranu onda je totalno nebitno da li je nastradali dečko prethodno obišao kolonu sa 200 ili 50, kao ni to da li je nekad besomučno turirao ili točkario kroz centar. Iskreno mi je žao izgubljenog života. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7454 Napisano Jun 11, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc izmedju kule i crvenke momak iz sivca, 92 god, jurio 200 na sat ispred kolone (prestigao kolonu koja je isla normalno)...auto koje je islo u susret preslo u levu stranu i ceoni udar sa motorom. Nije proverena informacija..rekla mi cura sad preko telefona Pretpostavke bi bilo lepše u ovakvim situacijama zadržati za sebe, ali na ovako nešto moram da reagujem: ako je auto prešao u levu stranu onda je totalno nebitno da li je nastradali dečko prethodno obišao kolonu sa 200 ili 50, kao ni to da li je nekad besomučno turirao ili točkario kroz centar. Iskreno mi je žao izgubljenog života. Itekako je bitno da li je isao 200 ili 50. Saucesce, i ne jurite. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Jun 11, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc izmedju kule i crvenke momak iz sivca, 92 god, jurio 200 na sat ispred kolone (prestigao kolonu koja je isla normalno)...auto koje je islo u susret preslo u levu stranu i ceoni udar sa motorom. Nije proverena informacija..rekla mi cura sad preko telefona Pretpostavke bi bilo lepše u ovakvim situacijama zadržati za sebe, ali na ovako nešto moram da reagujem: ako je auto prešao u levu stranu onda je totalno nebitno da li je nastradali dečko prethodno obišao kolonu sa 200 ili 50, kao ni to da li je nekad besomučno turirao ili točkario kroz centar. Iskreno mi je žao izgubljenog života. nemoj...brukas se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2721 Napisano Jun 11, 2016 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan kako god, tragedija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...