Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Sprint

Policija mi je napisala kaznu za skuter pre dva meseca e sad posto ja hocu da prodam skuter interesuje me dali buduci kupac moze imati nekih problema oko registracije ili bilo cega drugog dali mogu da ga prodam zbog te kazne

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250

Definitivno ces imati problem . Moras da platis iznos kazne kako bi bio u mogucnosti da prodas skuter odnosno da preneses vlasnistvo na njega

i da bi mogao da registruje motor. 

• Podržavam 1

• U prolazu, 35 postova

Ali motor se ne vodi na mene vec na predhodnog vlasnika ja ga nisam prevodio na mene pa onda ispada kao da kupuje motor od predhodnog vlasnika

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250

U tom slucaju ce kazna da stigne predhodnom vlasniku ili ti onom od koga si kupio motor( na koga se motor vodi ) .

Sto se prodaje motora trecem licu tice ako imas ovlascenje na kome pise da mozes da ga prodas ili ti otudjis trebalo bi da nemas

problema . Ja sam imao situacije gde sam sam zavrsavao a i gde su mi u sudu i kod notara trazili da vlasnik bude sa mnom . 

Jedino mozda da motor prodas i uradis samo ovlascenje koje ces da overis u sudu a pod predpostavkom da ti ne trazi predhodnog vlasnika ili ti da ga povedes ako ga znas . 

Ovo ti je samo moje misljenje ali ti predlazem da ti platis kaznu koju si sam napravio , ipak je to posteno i ljudski .

Promenio član Laganica )

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Ako su ga zaustavili i pisali kaznu bas njemu onda ce njemu da stigne jer pisu kaznu po vozackoj dozvoli a samo kad te uslika kamera ili radar kazna ide po saobracajnoj. Dakle, ako je kazna pisana tebi buduci vlasnik nece imati problema ukoliko novi ugovor potpise direktno sa vlasnikom ali ako ides preko tog ovlascenja onda ne znam da li ce imati problem. Znam da su po Beogradu zajebavali u posledenje vreme oko prenosa kada je sa ovlascenjem ali to opet kako na koga naletis u mupu.

• U prolazu, 35 postova

Ja mislim da nebi trebalo da bude problema ja ga prodam i pozovem predhodnog vlasnika da ode sa tim trecim licem da mu prevede i gotovo a kazna stize meni i to je samo moj problem

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Ja mislim da nebi trebalo da bude problema ja ga prodam i pozovem predhodnog vlasnika da ode sa tim trecim licem da mu prevede i gotovo a kazna stize meni i to je samo moj problem

U tom slucaju sigurno nece biti nikakvih problema, to je sigurno skroz ok. Problem moze jedino da bude ukoliko ide preko ovlascenja ali ako nadjes prethodnog vlasnika da on zavrsi sa buducim kupcem onda ne bi trebalo da bude problema

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja