Jump to content

Moto Zajednica

Tehnička roba u S. Palanci

Recommended Posts

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Drugari, malo sam zloupotrebio Saščevu temu, pa sam napisao da u Smederevskoj Palanci, na buvljaku četvrtkom, imate mogućnost kupovine razne tehničke robe, po veoma pristupačnim cenama. Drugar, koji tamo redovno kupuje tehničku robu, kupio mi je isušivač vlage za 4.ooo dinara, koji fantastično radi. Da ne poverujete koliko dnevno isuši vlage iz kuće. Takođe, kupio sam trimer na akumulator, za 2.500 dinara, koji jednim punjenjem (oko sat vremena) može da pokosi oko 3 ara niže trave, Techniks-ov risiver - 40 evra (verovatno može i niže), dupli dek oko 1200 dinara...

U obilju bezvezne robe (polovnih odevnih predmeta i sl.), mogu se pronaći skoro novi sokovnici, usisivači, kamere, foto i TV -aparati, dvogledi, kafemati, auto-gume...

Te stvari mahom donose gastosi, ali je bitno otići što ranije, dok preprodavci ne uzmu svoj harač. Sa suprugom sam se prošlog četvrtka malo vozikao, pa smo svratili i na buvljak, oko 12,00 časova, ali je već bilo poluprazno, tako da ostaje pređašnja preporuka. 

Za Boccu - lule nisam primetio, što ne znači da ih nema! 

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 247 postova
  • Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500

Tako ti je i na starom buvljaku kod mene u Pancevu nedeljom. Dodjes vidis i pogadjas se za sve sto ti treba i ne treba. Ima tehnike dosta, garderobe, moto opreme, alata ma sve sto ti padne na pamet.

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Ja kad odem na nko od pomenutih mesta..... vazda se vratim kuci praznih dzepova.... i nisam svestan sta mi sve treba  :)

• Podržavam 1

• Drug član, 1710 postova

kupio covek stari fiksni tel u Pancevu za smesnu cifru, prodao nekom kolekcionaru u Madjarskoj za 450 evra, dal je znanje, sreca ili rizik ali eto lepu kintu uzeo.

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Ispostavice se da je pravni vlasnik neki bogataš kome je ukraden 70 tih godina taj sat.

(samo nagadjam)

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

• Ja sam FAP mašina, 755 postova
  • Motocikl: apn 6 i Transalp

Ja obozavam buvljake, pre 5,6 godina na niskom buvljku naletim na pojacalo marantz 1250 za 15e, kad sam kasnije video koliko vredi dao sam ga na kp za 450 e.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja