ezgan 5 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 7 postova Motocikl: zzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima prijavio sam se na forum jer imam jedan problem.naime prije par dana sam postao vlasnik zzr600 '91god. Sve super sa motor jako sam zadovoljan osim:na coku treba da odradi 10min da se ne gasi na leru,a neki dan sam napravio 150km s njim i ne postize radnu temperaturu dodje do 50ak c.stupnjeva i dalje se ne penje osim u gradu u guzvi,cim dam gas odmah ga hladi,npr.odem u kafic zadrzim se sat ipol,dva,vec je ohladio i gasi se na leru i moram ponovno čok paliti da odradi malo,pa tek onda mogu voziti. Ja sumnjam na termostat da ostaje otvoren,pa me zanima sta vi mislite da je u pitanju,hvala svima unaprijed sorry na dugom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Maj 31, 2016 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima prijavio sam se na forum jer imam jedan problem.naime prije par dana sam postao vlasnik zzr600 '91god. Sve super sa motor jako sam zadovoljan osim:na coku treba da odradi 10min da se ne gasi na leru,a neki dan sam napravio 150km s njim i ne postize radnu temperaturu dodje do 50ak c.stupnjeva i dalje se ne penje osim u gradu u guzvi,cim dam gas odmah ga hladi,npr.odem u kafic zadrzim se sat ipol,dva,vec je ohladio i gasi se na leru i moram ponovno čok paliti da odradi malo,pa tek onda mogu voziti. Ja sumnjam na termostat da ostaje otvoren,pa me zanima sta vi mislite da je u pitanju,hvala svima unaprijed sorry na dugom postu. Ako mozes lagani servis bi mu vjerovatno prijao,Kawasaki to voli, inace super motorce ,imao ga 90. Sa srecom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...