Mazak 270 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Molim Vas za predlog najzanimljivije rute (za voznju, ne za razgledanje) na relaciji Ptuj - Osjek - Beograd Unapred hvala Pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4851 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Beograd - Osijek najbolje Indjija - Ruma -preko Venca pa Fruškogorskom stranom Dunava do Iloka i dalje preko Vukovara do Osijeka. Dalje ideš Podravskom magistralom (uz potreban oprez zbog event. radara) A kad se dokopaš Slovenije, svejedno kuda do Ptuja - svaki put je praznik za dušu bajkersku Za ovu rutu od Osijeka i nemaš nešto mnogo alternativa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan A moze i Osijek - Backa Palanka - Novi Sad pa na Sremske Karlovce starim putem za Beograd Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4851 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno ali je sa Fruškogorske strane neuporedivo zanimljivije za vožnju a to je prvi reper autora teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sremskom stranom lepse kao sto Sale kaze... Slicno je i od Iloka do Vukovara... Sve uz Dunav, blage krivine i miris reke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 30.5.2016. at 18:33, alexanto je napisao: Beograd - Osijek najbolje Indjija - Ruma -preko Venca pa Fruškogorskom stranom Dunava do Iloka i dalje preko Vukovara do Osijeka. Znam da je jako stara tema, ali uvek ima novih vozaca na starim rutama. .. Sta mislite o ovoj varijaciji na temu, deo Beograd-Osijek (umesto Rume): Beograd-Indjija-Banstol-Iriski venac-Zmajevac-Ilok-Vukovar-Osijek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 17, 2021 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Savamalac je napisao: Znam da je jako stara tema, ali uvek ima novih vozaca na starim rutama. .. Sta mislite o ovoj varijaciji na temu, deo Beograd-Osijek (umesto Rume): Beograd-Indjija-Banstol-Iriski venac-Zmajevac-Ilok-Vukovar-Osijek? Ja sam skoro isao za Osijek, do duse kolima. Mozda ti nesto pomogne ovaj video, a tu sam i za svako drugo dodatno pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pogledao sam video. U Osijeku sam cesto, ali nikada na dva tocka. Da li mogu da te zamolim za video koji sponinjes, onaj o samom putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Savamalac je napisao: Hvala, pogledao sam video. U Osijeku sam cesto, ali nikada na dva tocka. Da li mogu da te zamolim za video koji sponinjes, onaj o samom putu? Za koji video me pitas? Imam dva videa na mom kanalu kad sam isao za Osijek. Oba puta kolima, jer je u tom prvom videu stalno kisa padala, pa nisam isao motorom. Inace sam se vozao i motorom po Slavoniji, ali nisam snimao, osim par slika. Promenio Jun 18, 2021 član K_A_W_A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao na kanalu. Odgledao. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Savamalac je napisao: Pronasao na kanalu. Odgledao. Hvala. Sta god da treba od informacija, tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...