TOKYO 5 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen servis,ulje,svecice,filter ulja,sinhronizacija i ciscenje karburatora,zamenjeni fabricki zmigavci malim karbon look modelima i skinuta crna boja sa falceva felni,lanac i lancanici odlicni sve u svemu motor bez ulaganja! Registrovan je do 13.11.2008 (VLASNIK) Zainteresovani se mogu javiti i na br. 064/152-13-67 Ivan Pozzz.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan a ono cena, kolko km, godište, registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan 1.32000km 2.Registrovan do kraja godine! 3.1994g 4.2850 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autospeedorg 0 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima i drugih mesta gde mozes postaviti oglas. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Mart 30, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napomenem da moze i zamena za nesto manje slabije, NPR Bandit 400...... evo jos koja slicica.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 30, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm motor mi se jako svidja, ali ja nisam prodao mog NSR-a.. Da li bi hteo da ga menjas za mog NSR-a uz moju doplatu? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15281.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je motor . . ali izbegao bi tu koncepciju i zbog devojke (kaze nece da se trti ko sponzorusa) a i treba mi za nijansu jeftiniji motor nego tvoj, zbog razlike u parama koje mi trebaju za auto, tako da bi se drzao neke koncepcije ,suzuki bandita 400 ili nekog super moto-a za taj prelazni period dok se ne povratim sa lovom,mada kako je sinulo sunce ovih dana sve izmisljam neke destinacije kako bi se vozikao....., i molim boga da me niko ne zivne za oglas ;D Ako prodas svoj motor a moj ti se svidja...,cimni pa ce mo i malo korigovati cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Cena korigovana na 2750! Eventualna zamena za "nesto" jeftinije i jednostavnije pozeljna. . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan javi se ako te intresuje kawasaki er5 2001.doplacujem po dogovoru.vec smo se culi.pozdrav Dragan Banatski Karlovac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ubedjen sam,da sam ovaj motor veceras video kod sajma ? Mislim da su pored njega stajali,vlasnik i "musterija". Neki dokumenti su bili na rezervoaru. Da li sam u pravu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano April 15, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Nisi u pravu,ja sam na NBGD Motor je otisao uz odobrenje majstor Joce... Sad iz pocetka u potragu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...