Deadpool 0 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Nedodjija BB Motocikl: Jos uvjek se pronalazim... Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sta da vam velim... 22 godine, 0 staza na motoru (ne racunam vozikanja i isprobavanja)... Jos uvjek "ucim" o motorima, istrazujem, posmatram i naravno skupljam pare za chosen one. (svidjaju mi se Honde Custom od 125 do 900ccm, za sad) . Uglavnom kad dodje moment kupovine da znam dovoljno da se ne zajebem. Smaracu vas pitanjima, podpitanjima, neka ce bit glupa neka ne jasna, mozda i malo spama al haj' oprosticete mi.. znam.. To je to. Haj uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 29, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ✌ Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...