DrazenG 3 Napisano Maj 28, 2016 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan ZX10R 2005 na leru ne radi stabilno, sta moze biti problem?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Maj 29, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan tako i moj zx6r 2001 radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrazenG 3 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan onda ni kod tebe nesto ne valja, Ali kod tebe je vjerovatno lakse popraviti, precisti karburatore filter goriva, provjeri jel ok pumpa goriva, svjecice... Kod mene hrpa nekih senzora, je....i senzore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan A ja planiram noviji da uznem bas zbog karbova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima topic nek me neko uputi? Razlika karbova i direktnog ubrizgavanja u praksi,koji modeli imaju koji tip ubrizgavanja? Hvala Sent from my SM-G531F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 30, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dijagnostika i onda vidis sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...