Бранило 604 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Поклањам кацигу Широ , мало прешла величина ХL (61), мало офуцана, изгребана ал` није лупана . Шаљем је о трошку поклонопримаоца или лично преузимање у НС . 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Maj 28, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan jel moze meni.imam neku iz proslog veka..pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 28, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo predajem kacigu kolegi John-u... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Maj 29, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 29, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kontao sam uzeti ovu full face da imam kad vozim nesto brze,inace imam novu flip up za enduro voznju,tako da ce tebi biti potrebnija ja cu se snaci,srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...