Simche80 0 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Otvaram ovu temu u nadi da jos ima ljubitelja pomenutog motora u naslovu. Ja ili ne umem da nadjem ili nema nigde skorasnjeg foruma ove 2016 godine vezano za ovaj motor. Ako neko moze da pomogne sto se tice rezervnih delova (plastike i ostalih stvari) evo nove teme, a ako ima nek uputi pa moze da se brise ovaj post.. Skorasnji sam vozac motora, svega mesec dana.Sredjivao sam motor sto se tice izgleda ali ima tu jos, pa da vidimo sta moze da se nadje ili ne. evo fotkice Srdacan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 29, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druze. Vozio sam kivija pet godina i lepo sam se navozao sa njime. Te plastike sto trazis msm da jedino na aliekspresu mnozes da nadjes. Meni je ostalo nesto delova, sajle, nozne komande i nesto elektrike jer je otisao u delovima. Pozdrav. Srki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simche80 0 Napisano Maj 30, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju, pogledacu.. A ujedno da pitam da ti nije ostao mozda feder od nogice motora da ga ne cimam stalno na one velike, i treba da nadjem kako kaye masjtor neku kockicu valjda sa alternatora ako sam dobro razumeo jer mi malo secka od kad idem malo brze.. Pozz i hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskos87 0 Napisano Avgust 22, 2016 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan E cao, Ja sam isto kupio motor bez tih plastika pre nekih 4 godine, ali nisam siguran, tako nesto i uspeo sam da ih nadjem u Madautu ( Madauto d.o.o ) u krusevcu, znam da sam ih platio oko 8000 ali nisam ni to siguran. Znam da su imali problema sa nabavkom pa sam cekao neko vreme. A sto se tice rezervnih delova, meni do sada nista nije ni trebalo, osim reglera koji neki lik iz Krusevca pravi po narudzbini.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia rs 125 1 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan E cao, Ja sam isto kupio motor bez tih plastika pre nekih 4 godine, ali nisam siguran, tako nesto i uspeo sam da ih nadjem u Madautu ( Madauto d.o.o ) u krusevcu, znam da sam ih platio oko 8000 ali nisam ni to siguran. Znam da su imali problema sa nabavkom pa sam cekao neko vreme. A sto se tice rezervnih delova, meni do sada nista nije ni trebalo, osim reglera koji neki lik iz Krusevca pravi po narudzbini. Pozz Pozz ..mislim da nema nikakbih delova zs keeway jer je drug par puta svracao za sajlu i rekli se da ne nabavljaju delova za te motore jer je firma propala i samo su uzeli broj telefona kao ce da ga zovu i nista ...ali ti ako si negde blizu proveri .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...