piki 11596 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Haha spremna je rakija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jun 3, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, piki said: Haha spremna je rakija Samo da ja ne vozim mladu kući ko prošli put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 3, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Radomire ti si već navikao da razvoziš ljude po kućama posle svake ture, šta se buniš... p.s. Sada je Joškin regler na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2675 Napisano Jun 3, 2017 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Stevan90 je napisao: Radomire ti si već navikao da razvoziš ljude po kućama posle svake ture, šta se buniš... p.s. Sada je Joškin regler na motoru. ovi regleri iz temerina su samo za dvoje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11596 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, mradomir je napisao: Samo da ja ne vozim mladu kući ko prošli put Hahaha to sam i zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Braćo nadam se da će ova tradicija biti nastavljena i da će se ići na Kosovo...Bilo bi lepo da neko od organizatora da neku informaciju... Nažalost zbog udesa koji sam imao moraću da propustim ovu vožnju prvi put posle 6 godina...Ipak biću srcem uz vas i pratiću temu... UVEK UZ BRAĆU!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvijek nista nema od organizatora,a prije su znali tacno na mjesec dana da se jave i objave detalje. Ako neko ima bilo kakvu informaciju sa strane,neka odje javi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Informacija sa FB-a je da se polazi 24.06. Ne znam ko je organizator i žašto neko iz organizacije ne otvori temu. Možda bi smo mogli eventualno mi koji planiramo da idemo otvoriti temu kako bi mogli da diskutujemo i kako bi ljudi bili obavešteni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan On 6/13/2017 at 2:47 PM, Stevan90 said: Informacija sa FB-a je da se polazi 24.06. Ne znam ko je organizator i žašto neko iz organizacije ne otvori temu. Možda bi smo mogli eventualno mi koji planiramo da idemo otvoriti temu kako bi mogli da diskutujemo i kako bi ljudi bili obavešteni? Bilo bi bolje nego da pisemo u ovoj staroj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Inace sam pisao njima na fejs jer su valjda tamo aktivni,ali nema odgovora vec 10tak dana,bas bzv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 18, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 18, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Saler, posto si ti za sada najbolje obavesten (koliko vidim ), hoces li mozda da pokrenes novu temu za ovu Bajk rok misiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11596 Napisano Jun 18, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Stevo izgleda da je sramota spominjati Kosovo,vise nije in kao kad su se kleli ovi iz vlasti u njega(a i znas kakav je nas narod pomodarski kad je nesto in tu su svi-uostalom pola bajkera u Srbiji je kupilo motor zato sto je moderno imati motor a ne da bi se vozalo i druzilo),sad se ista ta vlast sprema za priznavanje tako da je medijska blokada svuda,mi se vidimo na istom mestu kao i svake godine makar isli sami,pozdrav i sve najbolje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 20, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se u potpunosti, dobro si to rekao, više nije in... Naravno da se vidimo na istom mestu kao i svake godine ali drago mi je da nećemo biti sami, tj. da nas ima još koji slično mislimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...