stilgar 1261 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik od pre neki dan elem dotero samje kuci i promenio aku stavio onajkoji treba po katalogu 12v14ah. Od tad vise ne vergla srecom ima kurblu al kurblanje cu morati dau ucim. Sumnjam na relej alnasera. Spajo sam srafcigerom ona dva srafa na releju i tad vergla al na dugme jok. Gde naci i da li bi pasovo recimo od dominatora ako neko zna bio bih zahvalan. Ima na motoru da se poradi malo na estetici al u principu je ok, masina je dobra a to mi je najbitnije. p.s. jurim levi stitnik za ruke beli ako neko ima nek ponudi, moze i u paru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 25, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da verglas, al da dignes copavu i stisnes kvacilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Štitnici za ručice:http://goo.gl/Qa5BtE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Štitnici za ručice:http://goo.gl/Qa5BtE zvao sam ga ima samo crne i crvene ja bi bele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da verglas, al da dignes copavu i stisnes kvacilo ? nisam skido sa copave i nisam stiso kvacilo sutra probam i javim rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Štitnici za ručice:http://goo.gl/Qa5BtE zvao sam ga ima samo crne i crvene ja bi bele. Ja se već 2 nedelje nakanjujem da zovem i da poručim... I meni isto beli trebaju...jbg,izgleda da sam zakasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Daklem posle ne prosvane noci i kosmarnog prividnog sna kako kurblam kurblam i nista, ustanem ranom zorom pa do motora, oslobodim relej anlasera da mogu da mu pridjem sa svih strana malko jace ga iscukam sa drskom srafcigera koji nije bas mali, vratim na mesto i motor zavergla upali ladan bez sauga i bez dodavanja gasa prede ko macor i za sad se spasoh kurblanja. Dve godine nije vozen motor pa dok se malko ne razmrda. Provozo se danas malo po gradu i svratio do usca. Ostaje mi jos da promenim kociono, ulje, da uzmem nove plocice i montiram ih i da sipam novo ulje u njega. doduse i ovo sto je u njemu je novo al nije vozen motor 2 godine osim tu i tamo po neko paljenje kako rece prethodni vlasnik. Najverovatnije ce biti mineralno 20-50 pa kako se pokaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da verglas, al da dignes copavu i stisnes kvacilo ? probo danas kad sam sredio relej, nije potrebno ni jedno ni drugo, samo pazim da je u neutralu inace oce da ode bez mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan stigle plocice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i stitnike gde drugde nego na aiiexpresu, 4.99 dolara par obicni. narucio bele i plave pa koji lepse legnu pitanje je samo kakav ce kvalitet da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 6, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da verglas, al da dignes copavu i stisnes kvacilo ? probo danas kad sam sredio relej, nije potrebno ni jedno ni drugo, samo pazim da je u neutralu inace oce da ode bez mene Има један прекидач на полуги квачила који је повезан са неутралом, можда те он зеза (кад је у брзини даје струју релеју за анласер), провери... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Jun 6, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Imao srece danas uspeo da nadjem paknove za zadnu kocnicu, usput uzeo svecice i montiro plocu za kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Novembar 26, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan stavio nov lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Decembar 9, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan nabavljeni nosaci za malu masku sa farom i montirani na motor, sad da sacekamo prolece i u sumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Decembar 10, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neke čupave gume Sa ovim gumama se nećeš "našumariti" s maskicom ili bez nje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Decembar 10, 2016 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neke čupave gume Sa ovim gumama se nećeš "našumariti" s maskicom ili bez nje...znam, nove gume cu nabaviti u toku zime, sve su to pripreme za sledecu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Januar 17, 2017 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan kupio gume, obzirom da sam u BG-u i da dosta vozim po asvaltu uzeo Continental TKC 70. Sto se tice off-a bice dobre za utabane sumske staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...