velimirjevtic 471 Napisano Maj 25, 2016 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Aprilia RS125, u dobrom stanju, mehanicki perfektan presao oko 1000km od pune generalne, na pocetku ove sezone zamenjene kocione plocice, korpa lamele, sajla kvacila, menjcko ulje, rashladna tecnost i ulje u kocnicama, diskovi dobri, akumulator dobar. Motor je bez ulaganja, eventualna zamena za veci motor, skuteri i kinezi me ne zanimaju. Registrovan do 06.04.2017 Cena 700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10861 Napisano Maj 25, 2016 Hronični Motociklopata, 7486 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan RS 125 Chesterfield, kako sam se lozio na ovaj motor kad sam bio klinac, voleo bi i sad da imam neku ovakvu 125-icu, cisto onako za zujanje da se prisetim svojih dvotaktnih motoraskih pocetaka Jedno pitanje, koliko je registracija za njega? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Maj 25, 2016 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan RS 125 Chesterfield, kako sam se lozio na ovaj motor kad sam bio klinac, voleo bi i sad da imam neku ovakvu 125-icu, cisto onako za zujanje da se prisetim svojih dvotaktnih motoraskih pocetaka Jedno pitanje, koliko je registracija za njega? ok 9600 je bila sa sve novom saobracajnom i tablicom, bila je odjavljena nije se vozila par godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...