Jump to content

Moto Zajednica

Skupstina MAS-a u Apatinu 29.03.2008.

Recommended Posts

• U prolazu, 33 postova

29.03.2008 - Apatin

Zakazana Skupština MAS-a

Skupština je zakazana za 29.03. (subota) u Apatinu u restoranu "Kuglana". Domaćini su MK PANTER (Dimitrije 063 557 538).  Početak je u 15.oo.

Dnevni red

1. Bezbednost u saobraćaju ( gost Načelnik za prevenciju g. Branko Pantović);

2. Izveštaj o radu u proteklom periodu i finansijski izveštaj:

3. Prelog izmene statuta i pravilnika;

4. Organizacija moto skupova i pravac moto relija (gost predstavnik Apatinske pivare);

5. Plan rada za naredni period (gost podpredsednik MSS-a);

6. Razno;

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Noco, pozdravi svog gosta i slobodno prenesi da se skoro nije culo toliko mrznje prema motoristima kao iz njegovih usta. Naravno, pozdravi su samo letimicna stvar, ostatak ce ici drugacije jer tako nesto se skoro nije culo i ne bi smelo da prodje tek tako, a posebno da zazivi na nacin na koji taj covek to zamislja.

• U prolazu, 99 postova

ja sutra idem na skupstinu MAS-a,ocekujem da ce biti dosta rasprave a da se nista nece resiti kako treba

iskreno se nadam da ce svi biti zadovoljni ali neverujem.i sve manje poverenja za ovaj sastav predsednistva MAS-a

to je iskljucivo moje misljenje.pozdrav pa kad se vratim kuckacemo sta se desavalo

Guest gordanmg

hocete li razmatrati nesto oko pojeftinjenja registracije  ???mislim na kvartalnu registraciju...

Gde ti zivis pa ovo je samo skupljanje poena i ama bas nista drugo.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

hocete li razmatrati nesto oko pojeftinjenja registracije  ???mislim na kvartalnu registraciju...

Gde ti zivis pa ovo je samo skupljanje poena i ama bas nista drugo.

pa kad su se birali obecavali su.....pa racunam da ce ispuniti obecanja

• U prolazu, 99 postova

evo sada sam dosao iz apatina,i kao sto sam i mislio katastrofa

zakaze se skupstina u apatinu.kilometraza ogromna.klubovi koji su dalje nisu ni dosli

od 53 moto kluba koji su u sastavu MAS-a doslo je 25 tako da nije bilo kvoruma i osim rasprave nije se nista resilo

neko je pomenuo registraciju, pa to nije ni blizu  dnevnom redu.neorganizacija je na nivou

hvala domacinima na doceku klubova.

e sad vidite u proseku 300 kilometara vozis platis troskove svoga kluba,a onda ,jebiga nema kvorum nemoze da se odrzi sastanak

i to je ukratko receno,nista se nije resilo,dosta nepravilnosti,jedno veliko nista.j......... lud zbunjenog

• U prolazu, 33 postova

Skupstina je radila do pola sa kvorumom. Neki predstavnici su otisli pa se prekinuo rad na pola. Stigli smo do promene Statuta i nismo mogli da nastavimo zbog nedostatka kvoruma. Zakazan je nastavak u Novom Sadu 19.04. Pantovic je poslao svog predstavnika Branka Vukobratovica , Nacelnika iz Sombora. Kao i svuda gde ima dosta klubova i misljenja ne mogu da svi budu zadovoljni. Ja se drzim Statuta i Pravilnika MAS-a i radicu po njima dok se ne promene. Necu vise da komentarisem  po forumima sa nekim klubovima kojima je daleko Apatin i Sevojno ..... Bice sledece Skupstine pa ce se to raspraviti.

• U prolazu, 99 postova

Skupstina je radila do pola sa kvorumom. Neki predstavnici su otisli pa se prekinuo rad na pola. Stigli smo do promene Statuta i nismo mogli da nastavimo zbog nedostatka kvoruma. Zakazan je nastavak u Novom Sadu 19.04. Pantovic je poslao svog predstavnika Branka Vukobratovica , Nacelnika iz Sombora. Kao i svuda gde ima dosta klubova i misljenja ne mogu da svi budu zadovoljni. Ja se drzim Statuta i Pravilnika MAS-a i radicu po njima dok se ne promene. Necu vise da komentarisem  po forumima sa nekim klubovima kojima je daleko Apatin i Sevojno ..... Bice sledece Skupstine pa ce se to raspraviti.

da si radio po statutu MAS-a nebi bilo tako kako je nebi ti licno menjao datume skupova

i umesto sto radis na razjedinjavanju klubova trebao bi da pocnes da ih ujedinujes.

ali ti si nevaspitan ,umesto da resavas problem  i pomazes ti odmazes i najlakse ti je

ja necu ja nemogu.zasto nisi rekao barem ljudi u cemu je problem ajde da resimo

rekao sam i pre apatina da klubovi nece da dodju,rekao si da nisam u pravu pa zasto je doslo ni pola.necu ni ja da se prepucavam stobom

ti zivis u nekom drugom svetu.neces da saslusas nista dobronamerno.mislis da si najpametniji.e pa nisi

neces da pricas sa 30 klubova posto nisu dosli u apatin,verovatno  ti klubovi nisu u pravu ali ti jesi.

da kazem ljudima da znaju da ja protiv tebe nemam nista licno,da smo mi m.k. EXTREM smederevo doprineli u dobrom delu da ti budes predsednik MAS-a

i nista netrazimo ,ulivao si poverenje a ti nam se oduzio tako sto menjas termin skupa i jos si drzak lepo ti je rekao gospodin SUSA  slusaj malo

i druge shvati ovo dobronamerno nezelim da se prepucavam .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja