Bojničanin 1 Napisano Maj 20, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bojnik Srbija Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima sa foruma. Živim u Bojniku, maloj opštini, na jugu Srbije, kod Leskovca. Vozio sam motor pre 30 i kusur godina i od tada nisam seo na mašinu. Kada benzin jednom uđe u krv, nagon ka vožnji motora mora da se probudi kad tad. To se desilo i meni. Uprkos odvraćanjima prijatelja i porodice i komentarima "mator si ti za to", reših da kupim polovan motor. Shodno finansijskim mogućnostima kupih polovnu Jawu 350 TS 1991. godište i eto mene na ovom forumu, da se informišem i zatražim pomoć iskusnih "vukova", kada to zatreba. Pošto se, za 30 godina, zaboravilo i ono malo što se znalo, smatram sebe totalnim laikom za Jawe, pa se, unapred, izvinjavam ako postavim neko glupo pitanje ili gnjavim tražeći detaljnija objašnjenja. Ja uvek mogu da se revanširam, rešavanjem problema oko računara, jer mi je to struka i tu imam isto toliko godina iskustva, koliko dugo nisam vozio motor. Unapred hvala svima i puno pozdrava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Slicna prica je i kod mene. Jawa je strava! Uvek se radujem kad se pojavi novi,stari rider, u najboljim godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 21, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojničanin 1 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bojnik Srbija Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekoliko slika mog Jawa-sakija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ide u lov pod visokim farovima Dobrodosao druze!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...