cvesa 9 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Dosta puta do sada sam video da su izduvne grane obmotane sa nekom trakom sto mi najvise lici na neki pleteni sinteticki kais kao na torbama i rancevima i uopste ne kapiram da li je to zbog estetike,zastita od korozije,zvucna izolacija ili neka vrhunska budalastina...otvorite mi oci molim vas,nisam u toku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima od svega po malo, to bi trebalo da je azbest ili tako nesto i sluzi da grane ne greju, tope obucu, opeku noge itd, mada po meni na nekim motorija estetski bas legne..w 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to sluzi da otvorenim topovima digne unutrasnju temperaturu,jer da bi auspluh pravilno radio svoj posao mora da bude vruć,da sad dalje neulazimo u teoriju opaljenja smese itd 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Maj 14, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.allaboutbikes.com/feature-articles/motorcycle-maintenance/6963-unwrapping-the-mystery-of-exhaust-wrap 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UberSerb 66 Napisano Maj 20, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: bmw s1000xr (2017), Versys 1000 (2015), Yamaha x-city 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega mislim da traka Ima vise primena, 1. Kad ti auspuh potpuno istruli, ta traka ga drzi u jednom komadu da ne skupljas delove po putu. 2. Traku uvek mozes da skines i vezes oko glave ko Rambo da ti drzi kosu ako ne nosis kacigu. 3. Traku mozes da skines i pricvrstis prtljag ili ako ti neki deo motora landara. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan @UberSerb Xaxaxax kralju @cvesa Toplotna izolacija je u pitanju, uglavnom azbest Bokilic i Biker Q ti rekose sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3498 Napisano Jun 3, 2016 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas negde da se kupi? Cena okvirno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Jun 3, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetna je ona iz Louis-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kleća 21 Napisano Jul 22, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na kupujem prodajem 25e cini mi se 5m, sivkasto zelenaste boje ili predpostavljam koju u tom trenutku imaju na stanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...