LukAPN 2 Napisano Maj 13, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nitogen Motocikl: Tomos Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja sam Luka,iz Negotina sam i trenutno imam Apenca 4 i tako.Ne znam sta da napisem vise,nadam se da cemo se lepo druziti pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Luka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sa APN- om sve pocinje... Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukAPN 2 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nitogen Motocikl: Tomos Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad ulazim u svet motora,tako da dok ne naucim dobro da vozim,a onda za neku godinu kupujem malo jaci motor dok ne usavrsim voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako razmisljas Kada steknes potrebno iskustvo stvori cese i prilika i podloga za dobar motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...