boka003 0 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zanima me Vase misljenje u vezi Bashan motora ? Konkretno me zanima Bashan 200. Evo link oglasa: http://www.olx.ba/artikal/21364976/bashan-200/ Kupujem prvi motor, i bashan se ne cini kao los izbor, dosta je povoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 9, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan OK је "Башан", али му појава одудара од карактера и снаге мотора. Ако ниси згурен за гуверналом или скучен на неки други начин, може лепо да послужи као "комјутер бајк". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka003 0 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana cu ici da ga pogledam. Nadam se samo da nije malen, jel to nebi nikako odgovaralo na mojih 1,9 m Sent from my Letv X500 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...