enduro660 56 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan Eh ovako, moja Yamaha Tenere ima jako "los" fabricki auspuh, u saobracaju se nikako ne cuje, znalo se desit da covjek nekim makadamom 2 metra ispred mene stoji i ne pomjera se dok ja ne svirnem, jer se stvarno motor slabo cuje, ili kad je vise glasnih motora oko mene ono lagano ubrzavamo i pogledam u kontrolnu tablu i skontam da sam u bas bas visokim obrtajima (inace nemam obicaj pratit tablu vec po sluhu saltam). Sada sam platio registraciju, nove gume, novu jaknu i jos par sitnici i ne mogu priustit novi auspuh ali nekad sredinom sezone mislim da cu kupit nesto tipa ixil i slicno, da li se moze ikako privremeno "napraviti" neki jaci zvuk busenjem, rezanjem i slicno a s tim da ne poremetim potrosnju il nesto u masini. mozda je ovo sad neko pitanje sto bi neki pocetnik napisao, pa cisto da se razumijemo ja jesam pocetnik, vozim tek 4. sezonu, i nikad nisam radio nista slozenije od mjenjanja plastika guma i slicno pa eto da ne bude odmah napadanja tipa "kako to ne znas da uradis" ili "kupi sebi novi auspuh" i slicno hvala svima unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu kako bre to ne znas da uradis... resenje ti je da kupis nov auspuh Sala mala Mislim da je bolje resenje da se secne i otvori potpuno, prepravi ili sta vec, nzm kakav je iznutra taj konkretno... tesko da mozes da dobijes lep zvuk busenjem kojekakvih rupica i slicno, da je tako niko ne bi kupovao otvorene lonce(mada nije da ne moze da posluzi i ta metoda)... javice se neko ko poseduje takav model vec, a sto se perfomansi tice... pa otvoren top moze da poremeti malo krivulju snage ali da pokvari ista u masini ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro660 56 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu kako bre to ne znas da uradis... resenje ti je da kupis nov auspuh Sala mala Mislim da je bolje resenje da se secne i otvori potpuno, prepravi ili sta vec, nzm kakav je iznutra taj konkretno... tesko da mozes da dobijes lep zvuk busenjem kojekakvih rupica i slicno, da je tako niko ne bi kupovao otvorene lonce(mada nije da ne moze da posluzi i ta metoda)... javice se neko ko poseduje takav model vec, a sto se perfomansi tice... pa otvoren top moze da poremeti malo krivulju snage ali da pokvari ista u masini ne. aha aha, ma sad mi je u interesu samo da glasan bude nije bitno koliko cu lijep zvuk dobit, ide mi na zivce sad non stop "lec" na sirenu dok prestizem, il non stop svirat da se ljudi pomjeraju, pa bar 1-2 mjeseca dok ne uzmem novi top hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa uzmi neku armaturu gvozdje sta god 1cm u precniku naostri u spic pa sa zadnje strane busi. .Ili dugacku burgiji i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ti savetovao bušenje tog fabrčkog. Ako ti se ne bude sviđao rezultat ili motor ne bude dobro radio posle tog bušenja (a čuo sam da motori sa 1 ili 2 cilindra moraju imati pregrade u auspuhu) onda nećeš moći da vratiš nazad kako je bilo. Bolje malo pričekaj i uštekaj nešto para, ima po netu topova za sitne pare da se nabave, pa od njega onda možeš posle svašta budžiti. Taj fabrički ostavi da imaš u rezervi za svaki slučaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro660 56 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ti savetovao bušenje tog fabrčkog. Ako ti se ne bude sviđao rezultat ili motor ne bude dobro radio posle tog bušenja (a čuo sam da motori sa 1 ili 2 cilindra moraju imati pregrade u auspuhu) onda nećeš moći da vratiš nazad kako je bilo. Bolje malo pričekaj i uštekaj nešto para, ima po netu topova za sitne pare da se nabave, pa od njega onda možeš posle svašta budžiti. Taj fabrički ostavi da imaš u rezervi za svaki slučaj. aha, e hvala ti puno druze, i ja sam o tome razmisljao, fabricki je ipak.. necu ga dirat strpit cu se jos malo hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da ne unistavas taj tihi (dobro ja inace volim da bude motor tih ili bucan u granicama) vec da nabavis bilo kakvu cevuljagu za male pare pa kad pocnes da dobijas migrene da mozes da vratis taj fabricki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Maj 4, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve vožnje upražnjavaš, ali ako ideš na duža putovanja (gde imaš po par sati vožnje u kontinuitetu pa tako ceo dan), veruj mi da ćeš želeti fabrički auspuh... Meni je na Yamahi desni top propao do nivoa kada popravka i krpljenje više nije bilo moguće, pa sam kupio dva nova otvorena topa uz koje nisu išli i DB kileri... To je meni ok za 20-tak minuta vožnje po gradu na relaciji kuća-posao i za kurčenje (kad prođeš kroz tunel ili ispod nadvožnjaka pa malo zaturiraš) ali posle prve vožnje od dva sata u kontinuitetu hteo sam da poludim (na stranu, što ga stisnem i od zvuka pomislim da će motor da poleti, a onda pogledam na brzinomer i skontam da "jurim" 70 na sat :D )... Sad gledam kako da napravim DB kilere... Ako i turiš neki otvoreni top, gledaj da obavezno dobiješ i DB kiler uz njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro660 56 Napisano Maj 4, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve vožnje upražnjavaš, ali ako ideš na duža putovanja (gde imaš po par sati vožnje u kontinuitetu pa tako ceo dan), veruj mi da ćeš želeti fabrički auspuh... Meni je na Yamahi desni top propao do nivoa kada popravka i krpljenje više nije bilo moguće, pa sam kupio dva nova otvorena topa uz koje nisu išli i DB kileri... To je meni ok za 20-tak minuta vožnje po gradu na relaciji kuća-posao i za kurčenje (kad prođeš kroz tunel ili ispod nadvožnjaka pa malo zaturiraš) ali posle prve vožnje od dva sata u kontinuitetu hteo sam da poludim (na stranu, što ga stisnem i od zvuka pomislim da će motor da poleti, a onda pogledam na brzinomer i skontam da "jurim" 70 na sat :D )... Sad gledam kako da napravim DB kilere... Ako i turiš neki otvoreni top, gledaj da obavezno dobiješ i DB kiler uz njega. to mi jest par puta proslo kroz glavu ali nisam znao da ce bas toliko smetati pri duzim putovanjima, hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...