tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dodje eto vreme da dam u oglas mog zelenka dobrog,oglas mozete pogledati ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Lep ko upisan a i cena povoljna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 7, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Bio je link ka oglasu pa je obrisan. Pogledao sam tada, i mnogo je lep ... i zelen ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta bi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Maj 16, 2016 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Obrisali admini, nije dozvoljeno samo postaviti link ka drugom sajtu, moras ceo oglas napraviti ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 16, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan a jel Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan a jel Nov si ovde, pa još uvek ne znaš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Maj 27, 2016 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Na levom krilu imas ogrebotinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ej ne ebite me vas dvojica!!! i zaboravih da sam postavio oglas,,ma i prodajem ga i ne, ne znam sta raditi,uradio veliki servis pre par dana i set kvacila sad nisam pametan sta dalje,zato namerno ne postavljam slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...