enduro660 56 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je Anes, iz Zenice sam ( BiH ). Nisam nesto iskusan vozac imam 19 godina i oko 5 hiljada kilometara iza sebe. Trenutno vozim Yamahu Tenere 660 ( 1994 ), prvi motor mi je bio coper Tibra 150, pa sam uzeo yamahu rd 350 ( velika greska ) pa kawasakija zx6r .. Dakle probao copera, sportaka i endura, i vise ne planiram da mijenjam enduro je ono sto mi treba. Volim da putujem kako po makadamima, planinama itd., tako i volim otic na koju motorijadu. Toliko od mene Svako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeru dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro660 56 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 2, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 2, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, enduraš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro660 56 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! hvala Dobro došao, enduraš! hvala brate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum. Lepo motorče Meni je moja Tenera ostala u jako lepom sećanju dok sam je vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, nemas mnogo godina, a vec dosta iskustva.. Pravi bajker.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro660 56 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum. Lepo motorče Meni je moja Tenera ostala u jako lepom sećanju dok sam je vozio... hvala druze, nema sta, tenera je definitivno nesto najljepse cime sam se "pocastio" Dobrodosao, nemas mnogo godina, a vec dosta iskustva.. Pravi bajker.. Pozdrav hvala puno, bice ih jos mnogo ja se nadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gledaj, vozim trenutno enduro, vozio sam sportaka (ne lezi mi), vozio sam kros (bije lose), ali copera nisam nikada.. Ako mozes, napisi koji rec o razlici u voznji i polozaju izmedju copera i endura.. Bio bih ti zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro660 56 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gledaj, vozim trenutno enduro, vozio sam sportaka (ne lezi mi), vozio sam kros (bije lose), ali copera nisam nikada.. Ako mozes, napisi koji rec o razlici u voznji i polozaju izmedju copera i endura.. Bio bih ti zahvalan... pa u biti i nema neke ogromne razlike sto se udobnosti tice, oba motora su strasno udobni eh sad razlika sto se voznje tice coper je ipak za nekog ko vise putuje cestom jer je enduro mnogo visi i cesto "ratujem" sa vjetrom kada prolaze kamioni i slicno dok kod copera nemas bas toliko tih "problema". i coper je po mom misljenju puno udobniji za suvozaca od endura a naravno prednost endura je mnogo stabilnija voznja van ceste.. ovo sada sto sam ti rekao nemoj smatrat nekim pozitivnim ili negativnim stranama jer je ovo bas ono "trazenje dlake u jajetu" neke sitne razlike koje jedva da se primjete, eh sad da li se tebi vise svidjaju coperi ili enduro motori to je stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...