NikolaJuan 10 Napisano April 30, 2016 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svimaDanas prodao motor, pa sam sad u potrazi za necim drugim, dakle interesuje me motorcic-skuter 125cm pa i vise, do nekih 600E da bude, pozeljno Nis i okolina, jer sve sto je dalje utice na smanjenje i ovako mizerne sume za kupovinu motora. Bitno je da bude sa sto manjim ulaganjima, i naravno, ne znam tacno sta hocu ali znam sta necu:-Kineski coperi itd me ne zanimaju; -Jawe i Mz takodje;-Neka starudija iz 70ih ne;U obzir dolaze kineski i nekineski skuteri, vespa, i nesto sto je za grad zgodno, jer 90% moje voznje je po gradu.Danas sam i stigao da pogledam neki keeway speed 125, iskreno malo sam se razocarao, ocekivao sam da ide bolje bar za 15-20%. Lanac mu je zreo za zamenu, treba da se odradi servis, cuju mu se ventili, nesto cakce u masini(mada sam procitao da je to normalno za njih), i jos nesto sto me je najvise odbilo, kad pustim ruke, ceo upravljac mrda sitno na 60, kako brzina opada sve vise i vise se trese... Tako da sam odlucio da zaobidjem to. Ukoliko ima neko nesto za preporuku, neka pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Druze imam super stvar za tebe, zovi sutra na 064 36 10 453 pa da se dogovaramo... Imaa oglas tu u mom potpisu ako te interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano Maj 1, 2016 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Marko, hvala na ponudi, ali mi se stvarno ne isplati da prevalim 300km u jednom i 300km u drugom pravcu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 1, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan najbolja kupovina je kineski skuter 125ccm.Malo se traze pa su cene za 150e vise od drtina 2006-2009 skutera od 50 kubika,a potrosnja manja za litru -neracunam 2t ulje.Mos ici i na dalji put,dovoljno velik i udoban,svakom klincu bi preporucio da polozi i da udje u svet motorana jeftin nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaJuan 10 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ipak cu da sacekam par meseci da prikupim lovu za nesto malo bolje.. Mozda i celu sezonu da pauziram. O tome u drugoj temi, hvala svima na pomoci. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...