BokyBoy 16825 Napisano Maj 3, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije gsx600f sa 80konja.? 600-ka ima 78 tacnije...750 ima nesto ispod 100...a GSXR ima vece karburatore i,cini mi se,kraci hod klipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u saobracajnoj sta pise ako se ne varam e sad jel ovo 78konja ili kilovata..Ali nije ni bitno vratite se na temu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa nema 110ks,al ajd sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da je neko nekad pomesao konjine i kilovate kad je unosio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Maj 3, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da je neko nekad pomesao konjine i kilovate kad je unosio... Welcome to Serbistan... ...elem...ja i dan danas balavim kad vidim ovo...a retko ih vidjam...nazalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Maj 3, 2016 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja serija uljare, brutalan motor, samo prednji deo (farovi) mi se nikako ne svidjaju, Fireblade i ZXR su to mnogo bolje odradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Jeste prelep iako je mator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7216 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Evo u saobracajnoj sta pise ako se ne varam e sad jel ovo 78konja ili kilovata..Ali nije ni bitno vratite se na temu . Klasičan primer birokratskog "stručnjaka"... Pisalo mu je 78ks pa je on to upisao u kolonu gde idu kW... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7216 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...elem...ja i dan danas balavim kad vidim ovo...a retko ih vidjam...nazalost... Suzuki GSXR1100 91 5.jpg Ja se odma setim ovoga: https://cdn.rideapart.com/wp-content/uploads/2014/07/2014-Pike-Peak-International-Hill-Climb-Guy-Martin-01.jpg Guy Martinov projekat za Pikes Peak, 1100 turbo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u saobracajnoj sta pise ako se ne varam e sad jel ovo 78konja ili kilovata..Ali nije ni bitno vratite se na temu . Klasičan primer birokratskog "stručnjaka"... Pisalo mu je 78ks pa je on to upisao u kolonu gde idu kW pomenuo sam da motor nije moj samo sam ga spomenuo u postu ali ko zna sta je tu tacno sta netacno pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da je neko nekad pomesao konjine i kilovate kad je unosio... Welcome to Serbistan... ...elem...ja i dan danas balavim kad vidim ovo...a retko ih vidjam...nazalost... Suzuki GSXR1100 91 5.jpg Suzuki GSXR1100 90 1.jpg Voze se ovamo kod mene i u okolini ali gsxr750 jos se drze a izgledaju opako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan za sve ljubitelje uljara a posebno bandita.. grupa na fb https://www.facebook.com/groups/1100786089987660/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan heh,taman se uclanio odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan A ima li do 500 cm3? Ovaj sa 2 fara je prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 4, 2016 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan za sve ljubitelje uljara a posebno bandita.. grupa na fb https://www.facebook.com/groups/1100786089987660/ Kako se zove ta grupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto moram da se nadovezem na onu pricu o golfu, izvinjavam se na offu Danas izasla epizoda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Aha. A vodeni su sranje. Osim golfa 2. On se tetovira na jaja direktno.Ovoj fori sam smejao 2 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Maj 9, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da je neko nekad pomesao konjine i kilovate kad je unosio... Welcome to Serbistan... ...elem...ja i dan danas balavim kad vidim ovo...a retko ih vidjam...nazalost... Suzuki GSXR1100 91 5.jpg Suzuki GSXR1100 90 1.jpg Voze se ovamo kod mene i u okolini ali gsxr750 jos se drze a izgledaju opako ...daj ovde link oglasa ili telefon,trazi drugar dobrog da kupi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto moram da se nadovezem na onu pricu o golfu, izvinjavam se na offu Danas izasla epizoda Odlicni suuu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Samo je jedna "uljara" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1862 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 2860 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A njeni izdanci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Dosadan sam, ali ako može neko da mi preporuči uljaru do 500 kubika, bilo bi lepo. Moj Golf je imao polu-ajnšpric i plin, čidto da napomenem. Trošio je leti 10- 12l , možda i mlo više ,a zimi nisam smeo da merim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan 9 l plina u leru, nizbrdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Mada sad imaju ovi novi plinski uređaji što prvo voziš na bemzim, pa kad se ugreje motor, prebaci na plin, a ti srećan što troši malo plina, a benzin niko ne pominje kao da se ne sipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...