Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Crvena tecnost za mazanje dihtunga (tako su meni rekli i kada sam rekao u radnji crvena, znali su sta), cak i u servisnom pise da mora da se maze. Ne valja pretezati, iskrivices dekl.

Ta crvena kada ponovo skidas ne ostavlja nikakve tragove na deklu i bloku, ostale se zalepe pa ih je tesko skinuti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Da li je neko nabavljao skoro migavce? Ako jeste gde i po kojoj ceni?

Trebalo bi da zamenim dva komada. Ne moraju da budu originalni, ali moraju da budu funkcionalni i da se glave u plastike, ne bih da busim i grunfujem ako nema potrebe.

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Kawasaki Kle

Jedno pitanje !!!!

Da li postoji nesto izmedju lezaja na zupcaniku i lezaja na " glavcini" neka cevcica,podloska,bla,bla....?

Kada sam otvorio to kod mene nije postojalo. zamenio sam lezajeve,ali brzo su stradali ,ne mogu da zategnem tocak dovoljno ,ako "pretegnem" nece tocak da se okrece ,pa se pitam da li sam mozda izgubio neki ostojnik koji ide izmedju zupcanika i glavcine ...

da,uvek rikne lezaj na zupcaniku ...

HVALA!!!

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

Nego,malopre skinuh plastiku koja pokriva prednji lancanik da ocistim malo od prljavstine taj deo,ali

nesto mi je sumnjivo,pa moram da pitam.

Da li je normalno da prednji lancanik ima lufta(oko 1-2 mm) kad se mrda prsima?

I da li je bezbedno pre svega?

Kako mislis da prednji lancanik ima lufta?i moj prednji lancanik se mrda ali kad ga gurnem ka motoru i kad ga povucem ka sebi...tad ima lufta izmedju njega i seger osiguraca...

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Da li ste za to da u julu napravimo II okupljanje KLE-aša i neku zajedničku vožnju?

Ajmo predlozi termina, lokacija?

Naravno i svi ostali su dobrodošli!

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: KLE 500

Nego,malopre skinuh plastiku koja pokriva prednji lancanik da ocistim malo od prljavstine taj deo,ali

Kako mislis da prednji lancanik ima lufta?i moj prednji lancanik se mrda ali kad ga gurnem ka motoru i kad ga povucem ka sebi...tad ima lufta izmedju njega i seger osiguraca...

Pa onda nam se isto mrda taj prednji lancanik,ali nisam znao da li je to normalno,ili mora da bude skroz fiksiran

kao i zadnji lancanik?

Ako i tebi tako mrda,onda bi trebalo da je to ok...

A sto se tice II skupa Kleista,probacu svim silama da se pridruzim,posto sam video da

je bilo bas dobro na homoljskim planinama.Moj predlog za turu je prelaz preko Tare,sa Uzicke strane,a povratak

preko preko jezera Perucac i Bajine baste,eto.

A mozda bi mogli da skoknemo do Panceva,tamo je ovog vikenda moto skup plus

sto ima nekoliko KLE-ova iz Panceva.

Promenio član sremac

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350

Meni je malo daleko za prvu sezonu na menjacu, ako budu neke dnevne ture, count me in! 1zdravo.gif

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Kao što sremac reče ovaj vikend je skup i PAnčevu. Ako neko ima nameru da se dovoza obavezno neka mi se javi !!!!

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Pa onda nam se isto mrda taj prednji lancanik,ali nisam znao da li je to normalno,ili mora da bude skroz fiksiran

kao i zadnji lancanik?

Ako i tebi tako mrda,onda bi trebalo da je to ok...

A sto se tice II skupa Kleista,probacu svim silama da se pridruzim,posto sam video da

je bilo bas dobro na homoljskim planinama.Moj predlog za turu je prelaz preko Tare,sa Uzicke strane,a povratak

preko preko jezera Perucac i Bajine baste,eto.

A mozda bi mogli da skoknemo do Panceva,tamo je ovog vikenda moto skup plus

sto ima nekoliko KLE-ova iz Panceva.

Da, i mene je čudilo u servisu kada su mi menjali to što ima lufta. Majstor se samo nasmejao i rekao da to tako mora i da je kod svih isto, inače bi se lanac vrlo brzo deformisao i isteglio.

Uživajte i vozite se malo, manite toliko kucanje i kompjuter.

• U prolazu, 18 postova

Znaci nemoguce uradio sam sta ste rekli i nosio karburatore na stelovanje i ciscenje stavio filter i nisam presao 50 km i on opet poceo da preliva iz ddesnog PA nije moguce da se samo ovo meni desava :((((((

• U prolazu, 50 postova

Ja sam na mom motoru skoro radio ciscenje, vakumiranje i stelovanje karbova kod jednog majstora u Paracinu. Covek se zove zeljko i meni je to hvala bogu korektno uradio, pa ako ti treba majstor mogu da vas spojim. Ja sam za okupljanje KLE-ovaca, ali ne mogu ovog vikenda.

• U prolazu, 18 postova

Ja sam na mom motoru skoro radio ciscenje, vakumiranje i stelovanje karbova kod jednog majstora u Paracinu. Covek se zove zeljko i meni je to hvala bogu korektno uradio, pa ako ti treba majstor mogu da vas spojim. Ja sam za okupljanje KLE-ovaca, ali ne mogu ovog vikenda.

Moze super ali jel mora da se motor vozi ili mogu samo da se odnesu karburatori

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Predrag, jesi otkacio ono crevo kroz koje moze da preliva benzin u motor? Ako nisi obavezno otkaci i ne vracaj ga i kad sredis karbove, npr. ako klinci iz kraja okrenu slavinu za benzin na polozaj za paljenje po hladnom, ode gorivo u blok. Okacio sam sliku u ovoj temi pre jedno 3. godine :-), pretrazi moje postove u ovoj temi.

Posle mozes da vozis, najgore sto moze da se desi je da vise trosi.

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE - 2004

Evo da se upisem malo..

Subotica - Krakow - Subotica

1400 kilometara voznje, Subotica - Vac zagrvevanje, Vac - Krakow veliko uzivanje.

Da ne detaljisem mnogo, bilo sunca i kise, prelepo iskustvo, KLE je izdrzao sve, planinske puteve i krivine, nagibe i strme staaze pa i pun gas od 40-ak minuta na auto putu :)

• U prolazu, 18 postova

Predrag, jesi otkacio ono crevo kroz koje moze da preliva benzin u motor? Ako nisi obavezno otkaci i ne vracaj ga i kad sredis karbove, npr. ako klinci iz kraja okrenu slavinu za benzin na polozaj za paljenje po hladnom, ode gorivo u blok. Okacio sam sliku u ovoj temi pre jedno 3. godine :-), pretrazi moje postove u ovoj temi.

Posle mozes da vozis, najgore sto moze da se desi je da vise trosi.

Tom majstore sad cu da pojurim slike :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja