ZokiT 7 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Plavšić je napisao: Kad skineš pumpu ima uljni semering koji nije loše zameniti, mislim da je Cule Ns nabavio. Cena mu je oko 15e Сигуран сам да је паметно и то урадити кад се већ скида, није рађено ништа око мотора раније. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Semering ulja je 12×36×5,5 i ne odgovara ni od čega drugog, kod nas ima 12×35×7 košta 200 dinara i može odlično da se namesti bez problema buduci da je originalni teško naci i dugo se čeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Objasnicu ti kako da namestiš ako odlučiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki katana 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda,stari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je šraf za ispuštanje tečnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanvujovic 19 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Супер, да полако расклапам док не набавим део.Ovo ti treba da nabavis Kawasaki KLE500 2005 WATER PUMP - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Kawasaki KLE500 2005 WATER PUMP - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanvujovic 19 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti treba da nabavis Kawasaki KLE500 2005 WATER PUMP - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Kawasaki KLE500 2005 WATER PUMP - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer Kad otvaraš već pumpu, promijeni i ova dva O ringa na cijevi( okrugla dihtung gumica). Imaš ih svuda kupiti, jeftini su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiT 7 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stefanvujovic je napisao: Ovo ti treba da nabavis Kawasaki KLE500 2005 WATER PUMP - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Kawasaki KLE500 2005 WATER PUMP - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online... Око 50 и неки евро изађе са поштарином, само не знам колико им треба да то пошаљу и да стигне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiT 7 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Plavšić je napisao: Suzuki katana 50 Одавде ми практично треба само семеринг? Односно само он одговара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanvujovic 19 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Око 50 и неки евро изађе са поштарином, само не знам колико им треба да то пошаљу и да стигне.Dok ne popuste mjere sa Covid 19 nista nece stizati do Juna, kad popuste 15-20 dana je rok isporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiT 7 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, stefanvujovic je napisao: Dok ne popuste mjere sa Covid 19 nista nece stizati do Juna, kad popuste 15-20 dana je rok isporuke. Има да се начекам... Морам се сналазити Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, ZokiT je napisao: Одавде ми практично треба само семеринг? Односно само он одговара. Ovaj ti samo treba, semering vode i možeš odmah da kupiš nema šta da čekaš da naručuješ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, ZokiT je napisao: Има да се начекам... Морам се сналазити Ako hoceš javi mi se na pp za tel, brzo možeš to da odradiš sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 69 Napisano April 16, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan msp i mnogi šalju bez obzira na koronu, promijeni i uljni i vodeni semering, nabavi prije brtve, brtva na vodenoj strani ako dobiješ klingerit bez grafita nije obro, ja radim sam od 0,5 mm grafitnog klingerita, nabavi prije rastavljanja i gumeni prsten koji ide na cijev pumpe što ulazi u blok, pazi propeler i osovinica pumpe su lijevi navoj, ljudi dosta potrgaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiT 7 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.4.2020. at 21:22, drdamjan je napisao: msp i mnogi šalju bez obzira na koronu, promijeni i uljni i vodeni semering, nabavi prije brtve, brtva na vodenoj strani ako dobiješ klingerit bez grafita nije obro, ja radim sam od 0,5 mm grafitnog klingerita, nabavi prije rastavljanja i gumeni prsten koji ide na cijev pumpe što ulazi u blok, pazi propeler i osovinica pumpe su lijevi navoj, ljudi dosta potrgaju... Hvala na savetima! Uljni semering sam već nabavio kao i O-ring gumice, ostao još klingerit i vodeni semering... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo momci da vam pokažem šta sam pravio u vreme ovog policijskog časa. Imao sam alu lima 2mm l profil sam koristio 20×20mm(cena 6m oko 900 din), alu nitne oko 300 din, bravice 150 komad, cevi za nosače 3/8 6m oko 600 i flah 300din. I da šarke nešto sitno, plus farba i još neke sitnice izašlo me oko 3500din.Koferi su po 16l, napravio sam da skidam nosače na 3 šrafa veoma brzo, ostalo je još da se ofarba u mat i iznutra da se sredi mada i ne mora 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano April 26, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si radio crash barove, svidja mi se oblik Inace koferi su ti super ispali, svaka cast Ja imam ovako nesto u planu samo neznam kojilo je to cvrsto za praviti: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano April 26, 2020 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ja sam se ratmisljao na isti nacin da radim ali sam mislio variti, sad gledam da je ovako mozda lakse. Koje su dimenzije koferi i koliko si lima utrosio ako ti nije problem napisati? Mozda uzmem materijal, pa iduce sedmice pocnem majstorisati i ja Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, sve pohvale za trud.Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bigor je napisao: Svaka cast, ja sam se ratmisljao na isti nacin da radim ali sam mislio variti, sad gledam da je ovako mozda lakse. Koje su dimenzije koferi i koliko si lima utrosio ako ti nije problem napisati? Mozda uzmem materijal, pa iduce sedmice pocnem majstorisati i ja Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Koferi su 35×30×15, nisam hteo velike da pravim a lim sam iskoristio od poklopca frižidera za sladoled, alu poklopac od 2mm, dimenzije su mu oko170× 80, tu negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, gago12 je napisao: Odlicno izgleda, sve pohvale za trud. Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Hvala druže, trebalo mi je poprilično vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, marettoo je napisao: Gde si radio crash barove, svidja mi se oblik Inace koferi su ti super ispali, svaka cast Ja imam ovako nesto u planu samo neznam kojilo je to cvrsto za praviti: Kreš sam sam pravio, povezao sam obe strane to se ne vidi na slici ,za ram izuzetno su jaki. A što se tiče staklo plastike ima tu dosta posla i može da bude čvrsto i lepo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano April 26, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Plavšić said: Kreš sam sam pravio, povezao sam obe strane to se ne vidi na slici ,za ram izuzetno su jaki. A što se tiče staklo plastike ima tu dosta posla i može da bude čvrsto i lepo Primetio sam da su povezani zato mi se i svidelo, nije bas cest primer a dosta je jace. Ako bi bio voljan da napravis jos jedan par ja sam zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, marettoo je napisao: Primetio sam da su povezani zato mi se i svidelo, nije bas cest primer a dosta je jace. Ako bi bio voljan da napravis jos jedan par ja sam zainteresovan. Mogu ti slikati iz blizine da vidiš način vezivanja, a što se tiče pravljenja iskren da budem nemam vremena. Samo još jedan sam napravio drugaru za njegov kle. Dosta je komplikovan kreš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...