penzioner 127 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da nebi došlo do ovakvih problema naravoučenije je: Prilikom kupovine i montiranja novih spoljašnjih guma obavezno zameniti i staviti nove unutrašnje gume bilo koji motor da je.Meni se isto desilo davno na MZ-u koji sam kupio polovan ali u ono vreme mlad motor.Bivši vlasnik verovatno da bi uštedeo novac nije zamenio unutrašnje gume već samo spoljašnje a nakon toga ga ubrzo prodao i na meni se zalomilo.Vulkanizer kad je skinuo zadnji točak i izvadio unutrašnju gumu imao je šta da vidi a i ja. Ista je bila na dva mesta već krpljena .Ali ko još proverava unutrašnje gume kada vidi da su nove spoljašne ali mako si maler... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako... Danas predjeno nesto vise od 300km... Subotica - Sombor - Batina - HR - Draž - Udvar - HU - Mohacs - Villany - Mohacs - Tompa - SRB - Subotica Ovako nekako to izgleda MAPA Pre Batine tj. u Bezdanu, sipano do čepa i sat nuliran...a gle sad čuda... Stigao kuci u Suboticu, otišao na Palić, vratio se u Suboticu...na satu stoji 241,5 km a ja još nisam okrenuo na rezervu!!! Voženo na oko 5k - 6k obrtaja sa podizanjem obrtaja i brzine na oko 7k - 8k i 130 km/h. Oduševljen sam. Naspram onih 7.8l od pre par dana ovih manje od 5l je extra...ništa nije dirano na motoru... Izgleda da je ipak bilo do prošlogodišnjeg benzina i načina vožnje Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Jutros zvao Riy Motors, nemaju unutrašnju 17-cu i neće je nabavljati, gde naručiti kvalitetnu unutrašnju, najradije bih Michelin jer je ona i spolja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan www.altes.co.rs HEIDENAU I MICHELIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Naručena Continental-ka iz Pontis-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Produžio danas saobraćajnu u AMS,sve izašlo tačno 9063 din. za kle 95 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Јуче сам регистровао Клементину.Са зеленим картоном 11100.(1000 дин технички,2000 зелени,8100 остало). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 24, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko na kraju uradio nesto povodom nabavke, budženja migavaca? Skoro nigde ih nema a pocinju malo da me nerviraju moji polu-raspadnuti migavci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 24, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan ima da se qpe za KLE celi zmigavci,a ima i samo staklo zuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan imas u louisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 24, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko na kraju uradio nesto povodom nabavke, budženja migavaca? Skoro nigde ih nema a pocinju malo da me nerviraju moji polu-raspadnuti migavci? Mozes napraviti adaptere od lima ili plastike. Takodje, adaptere mozes kupiti i sa ebay-a. Nakon toga mozes montirati kakve hoces zmigavce. Kod mene su LED neki, sa mekanim "stabljikama", mnogo bolje podnose kontakt sa podlogom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 24, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih video u Louis-u. Kačite linkove molim vas, i za adaptere i za klasične migavce. Inače pukla mi je "stabljika" kako je svestenik nazva, dok su stakla uglavnom cela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 24, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih video u Louis-u. Kačite linkove molim vas, i za adaptere i za klasične migavce. Inače pukla mi je "stabljika" kako je svestenik nazva, dok su stakla uglavnom cela. Ebay link Evo link sa ebay-a za adaptere, sve sa mjerama, ako neko hoce sam da pravi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 24, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na Louis-u. @svestenik Da li su ovi adapteri univerzalni za sve kawasaki modele? Vidim da se pretezno spominju ZXR modeli, ali KLE, GPZ i sl. nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 24, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na Louis-u. @svestenik Da li su ovi adapteri univerzalni za sve kawasaki modele? Vidim da se pretezno spominju ZXR modeli, ali KLE, GPZ i sl. nigde. Univerzalni su. Ja sam ih iskoristio na prednjem kraju, a na zadnjem kraju sam busio nove rupe, jer sam skinuo svakako kompletan nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 24, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na Louis-u. @svestenik Da li su ovi adapteri univerzalni za sve kawasaki modele? Vidim da se pretezno spominju ZXR modeli, ali KLE, GPZ i sl. nigde. Univerzalni su. Ja sam ih iskoristio na prednjem kraju, a na zadnjem kraju sam busio nove rupe, jer sam skinuo svakako kompletan nosac. Ako mislis porucivati, racunaj da ti trebaju 2 komada po jednom zmigavcu (sa unutrasnje i vanjske strane maske). Mada je moja preporuka da ne kupujes nego napravis sam od crnog pleksija. Bice deblji i kvalitetniji nego ovi. Mjere imas na slici, a mozes i skinuti mjere sa rupe na plastici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 24, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja predstavim zovem se Aleksandar i od pre 6 meseci sa vlasnik jednog koji je 1996-to godiste.Slike ako sam dobro postavio za sad su tu,toliko od mene. http://imageshack.us/g/809/dsc0010km.jpg/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 25, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Lutajuci po internetu naletim na ovo. Zanimljiva prerada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 25, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis porucivati, racunaj da ti trebaju 2 komada po jednom zmigavcu (sa unutrasnje i vanjske strane maske). Mada je moja preporuka da ne kupujes nego napravis sam od crnog pleksija. Bice deblji i kvalitetniji nego ovi. Mjere imas na slici, a mozes i skinuti mjere sa rupe na plastici. Totalno sam smetnuo sa uma da su mi potrebne dve plastike za jedan migavac. Mislim da cu te poslusati i napraviti sam plastike, a razliku u ceni sipati u rezervoar. Hvala na savetu. @Sadan Dobrodosao u sektu. Edit> Vec se pricalo na forumu o ovoj voznji , da li je neko od KLE-asa zainteresovan da ide? Ako mi se datumi poklope ja cu gotovo sigurno ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nastelovani ventili, sredjeni karburatori. Drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chiptuning013 16 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nastelovani ventili, sredjeni karburatori. Drugi motor Koliko kosta to zadovoljstvo i gde si radio? Za sad hvala Bogu mi ne treba takva intervencija ali cisto da budem informisan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle2010 Ja sam zainteresovan,pratim temu.Ako se sloze kockice sa obavezama na poslu,idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 25, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Rolle2010 Hvala!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 26, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nastelovani ventili, sredjeni karburatori. Drugi motor I mene interesuje koliko kosta,naravno ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 26, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte da je prosek izmedju 50 i 70e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...