sasa ns 1 3067 Napisano April 24, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li jr neko imao iskustva sa sipanjem ulja za motocikl koje ima i standard za proklizavanje kvacila u auto.Pitanje je posusintetika iz motora u auto star 17godina u koji inace ide obicna polusintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 24, 2016 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da isti posao radi pa sto da ne? Ja verujem da moze i obrnuto, samo da ne prokliza lamela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 180 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sipao ipon 10w40 u astru g 1,6 benzin i nije bilo nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Automobili(bar meni poznati)imaju 'suvu' lamelu tako da ne bi trebalo da bude problem.E sad,novo ulje je otprilike duplo skuplje pa se ne isplati a korisceno je vec iskorisceno ali za stare aute to i nije neki problem,bitno da ga ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 25, 2016 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pricamo o ulju istocenom iz motora ili novom ulju? Po mom misljenju ako ulje namenjeno za motor sipas u auto mozes da vozis duplo duze nego u motoru, motor u autu se manje vrti, manje greje itd. Jedino da to ulje nije retko za stariji auto, ali ako auto ne trosi ulje onda nije, a ako trosi ulje onda mozes da mu sipas i ono istoceno iz motora :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...