dara 16 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam novi clan grupe. Zelim da predstavim svog ljubimca,radi se o mz-u iz 1973 godine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano April 23, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam novi clan grupe. Zelim da predstavim svog ljubimca,radi se o mz-u iz 1973 godine Prelep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam novi clan grupe. Zelim da predstavim svog ljubimca,radi se o mz-u iz 1973 godine Prelep hvala,mnogo rada i truda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast za ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao . Bravo za uloženi trud i u zdravlje ga koristio. Prelepo lzleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan sta reci a ne zaplakati.Dobro dosao i u MZ jato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano April 23, 2016 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, ja sam isto imao plavi, ali ES 175/2 Trophy. Ovaj tvoj je bolji nego kad je bio nov (mislim - nov nisam nikad video ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Lep . i kompletan , sve na svom mestu . Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima! uskoro cu staviti jos slika,ove su slikane prije 4 godine ali stanje mz-a je isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gondra 2 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia habana 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošlica. Ij a sam novi član i ne neki naročit poznavalac motora, ali znam šta je lepo, a ovaj MZ je prelep. Znam šta znači sređivati i mlađe motore, a tek ovako starije... U svakom slučaju prelepo i pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Svaka čast za motor Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxa 525 0 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Smed.palanka Motocikl: Tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,svaka cast za MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomke-xtz 22 Napisano Januar 19, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srbija-Nis Motocikl: Yamaha xtz750 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je motor. Svaka ti cast. Planiram da kupim ovakav motor ali treba da se radi generalna pa me zanima kako stoji ovaj motor sa rezervnim delovima? Npr. klip,radilica itd.... Mislim na to da li su dostupni delovi i da li mogu da se nabave? Ne znam kome da se obratim za savet pa pretpostavljam da znate kao strastveni ljubitelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...