Jump to content

Moto Zajednica

Tražim agregat 1.6 HDI 80KW (110KS)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 781 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Potreban Pežoov motor (agregat) za 407-cu   1.6 HDI   80KW. 

Klipnjača razbila blok itd. pa bi uzeo kompletan agregat i ubacio u auto. Auto je na SRB table i nalazi se u Beogradu.

Poželjno da ima dokumentaciju da bi se regularno upisao u saobraćajnu.

Zna li neko kakva je problematika da se ubaci neki drugi Pežoov agregat, u smislu papirologije i upisa u saobraćajnu.

Gdje to potražiti po Beogradu i okolini a i šire.

Nemam ništa protiv da čujem i za varijante bez papira (u PP).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Mozda ne znas pa moze da pomogne, taj agregat ide u mnogo Citroenovih modle, Fordovih, Pezoovih...Mozes da prosiris potraznju.

• Integrisan, 9323 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Kakva je procedura da se upise u saobracajnu....to pojma nemam, sto se tice agregata, potrazi kod Duleta iz Mladenovca, covek ima sve i svasta od France grupacije.

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

Sto se tice procedure upisa, vodi racuna o kodnoj oznaci motora da bude ista. Ako se ne poklapa kodna oznaka moras na atest a to ce ti biti problem. Za njega ti treba dozvola od verano motorsa da ugradis taj agregat itd itd. Bavim se automobilima, iskljucivo bmw radim pa sam u toku sa tim stvarima. Na mojoj sedmici sam menjao motor  i znam da sigurno neces proci proceduru ako ne znas par ljudi. Takodje ako uzmes iz stranca motor, carina ti je preko 200e. Prilikom carine istog mora da se navede automobil u koji se ubacuje motor. Tako da automobil mora biti ocarinjen itd. Najbolje domaci, ili jednostavno broj elminisi tipa bornom kiselinom, ako ga neko bude trazio neka izda nalog za pus i cao. Ako je ista kodna oznaka motora zavrsavas sve na tenickom

• Podržavam 2

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Brate sta si mu radio da klipnjaca probije blok...

Kakvo glupo pitanje....postoji vise razloga....jedan je ako je motor previse presao pa se i lezaj sam potrosio...mada moze da se desi i kod motora sa malom kilometrazom....ako je nekad neko vozio sa manjkom ulja,razbio karter,odvrnuo se filter ulja,dugo ne menjane ulja....uglavnom usled ne adekvatnog podmazivanja.....onda prica ide ovako,prvo okrene lezaj,pa onda pocinje da lupa,prvo malo pa sve vise i onda klipnjaca izlazi da se sunca....

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja