Alex74 836 Napisano April 22, 2016 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki kolega da radi ili ima "dodira" sa prodavnicom auto delova? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano April 23, 2016 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi kablovi za svecice a u celom Pancevu nisam mogao da nadjem model koji odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Na altini ima fabrika auto kablova mogu da ti naprave šta god hoćeš.zaboravio sam kako se zove ali mislim da je flash ili tako nešto...probaj da izguglaš verovatno ćeš naći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano April 23, 2016 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze bas na flash kablove se svi zale,hvale Lika Sistem kablove koji su se isto pravili u Beogradu ali se odavno vise ne prave,kao i sve firme otisli u stecaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Onda jbg nisam znao da su loši,za njih sam ti rekao jer znam da mogu da naprave svašta a tí reče da nemožeš da nadješ to što ti treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano April 23, 2016 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok je ti flash su na bas losem glasu i na teslu se mnogo zale a nijh ima,trazim nesto bolje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi slobodno Flash, imas pismenu garanciju. Najbolje uzmi flash premium silikonske i imas 5 godina garancije. Nisu idioti da daju 5 godina garancije na nesto sto nije dobro. Ja sam ih ugradjivao i odlicno su se pokazali, ti premium. Kod obicnih je problem slaba veza izmedju kape i kabla pa ljudi lako iscupaju kabal prilikom nestrucnog skidanja. Inace kablovi su made in eu, kod nas samo dobijaju konacan oblik tj duzinu i zavrsetke. Premium su im odlicni. Npr orginalni za bmw su kostali 35.000 flash premium oko 6000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...