Vintage&Classics 6 Napisano April 20, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Bar, Crna Gora Motocikl: BMW R51/3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nov sam na forumu. U završnoj sam fazi restauracije BMW R51/3iz 1954-te. Imam problem kod agregata, pali uredno, medjutim već poslije pola sata rada počinje da se guši, pucanje iz auspuha, počinje da radi samo sa jednim cilindrom, i poslije nekoliko minuta se gasi. Ako neko ima savjet, ili da me uputi na osobu koja bi mi pomogla u riješavanju ovog problema. Već 15 godina ga restauriram polako, i krajnje je vrijeme da mu udahnem novi život. Unapred hvala svima, pozdrav 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi probao drugu bombinu ... i druge svecice , kontam to hoce da pravi problem kad se zagreje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih rekao da je nesto oko struje 99%... nadam se da si nove platine i kondenzator vec stavio? (mada bi to brljavilo uvek a ne samo kad se zagreje, ali cisto da budes siguran)... a peca je u pravu, tacno je da i bobina i svecice hoce da prave takve probleme tako da je najbolje da zamenis sve to kad si vec dosao do ovde i da budes miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...