budjoni1 0 Napisano April 16, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi , imam problem s mojim sprint exactlyijem , uradjen mu je kit od 70 cc , zamenjen karburator , ubacen novi bullet auspuh , stavljene rolnice 4,5 g i stavljen je kn fiter ( pecurkica ) e sad imam problem kad ga vozim on ubrzava sve ekstra ali ide samo do nekih 63 - 65 km/h cak i nizbrdo i takodje je problem sto tolko ide s pola gasa a kad ga stisnem do kraja on samo malo promeni zvuk i cuje se ko da vrti u prazno da li treba nesto da se menja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 16, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Семјоне Михаиловичу, да не испадне да те екипа из "Кинеске империје" игнорише - ипак је боље да се обратиш екипи из "Скутер кафеа", подфорумa за скутераше: http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/74-skuter-caffe/ Ми одавде се баше нешто не "путимо" у скутере. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni1 0 Napisano April 16, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Vazi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni1 0 Napisano April 16, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi , imam problem s mojim sprint exactlyijem , uradjen mu je kit od 70 cc , zamenjen karburator , ubacen novi bullet auspuh , stavljene rolnice 4,5 g i stavljen je kn fiter ( pecurkica ) e sad imam problem kad ga vozim on ubrzava sve ekstra ali ide samo do nekih 63 - 65 km/h cak i nizbrdo i takodje je problem sto tolko ide s pola gasa a kad ga stisnem do kraja on samo malo promeni zvuk i cuje se ko da vrti u prazno da li treba nesto da se menja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 168 Napisano April 16, 2016 Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti veca glavna dizna. K-Nom je dobio vise vazduha u smesi i sad fali gorivo. Ili nadji vecu diznu,ili rajbuj staru samo oprezno da ne preteras. Vrati originalan filter i bice dobro. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano April 16, 2016 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan mladjani deckic, ime mu je Viktor ( Black Adder )....voli da budzi a Bogme svojevremeno bas je dobro nabudzio isti takav agregat.....kontaktiraj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni1 0 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti veca glavna dizna. K-Nom je dobio vise vazduha u smesi i sad fali gorivo. Ili nadji vecu diznu,ili rajbuj staru samo oprezno da ne preteras. Vrati originalan filter i bice dobro. Pozz Ne bi bas mnogo eksperimentisao sa tim pre bi uzeo novu ne verujem da su mnogo skupe , al nzm koju da uzem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni1 0 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan mladjani deckic, ime mu je Viktor ( Black Adder )....voli da budzi a Bogme svojevremeno bas je dobro nabudzio isti takav agregat.....kontaktiraj ga. Hvala na preporuci pisao sam coveku sad cemo da vidimo sta kaze nadam se da ima neko resenje pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni1 0 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi pomagajte .... i da samo da se dovezem jos nesto sam danas primetio sad jebem li ga dal je to normalno ali ono kad ubrzam do max do kog trenutno gura i pustim gas on odjednom ko da me neko vuce unazad krene da usporava jel to noirmalno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 719 Napisano April 17, 2016 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi rekao koji kit je ubacen, 70cc imas base, mid i high end kitove u zavisnosti od toga koliko snage daju. I ko ti je namestio sve te delove? Posle ovoliko promenjenih delova treba ozbiljno stelovanje, i prenosa i karburatora, nije to samo namesti i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni1 0 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako majstor mi je stavio kit e sad jebem li ga koj on je reko samo da je to jamahin klip, a ja sam kupio na kp nov karburator kao za 90 cc sad jebem li ga dal je stvarno za 90cc, od prenosa sam stavio samo lakše rolnice ako to spada u prenos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...