Endurac 958 Napisano April 13, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ogromna, mislim da je naj kvalitetnija koju sam ikad drzao u ruci, ustavljena kao u stara dobra vremena, fantasticno mekana koza, debelo gusto pufnasto krzno. Ja jednu uzeo sebi, samo za nijansu tamniju,,,,, 35 jura. Novo naravno i belo kao sneg. Moze da pokrije sigurno 2 sedista za cbr i sl, za vozaca, ako se secne na pola tako da nemam nista protiv ako dvoje kolega hoce da se skupe da uzmu, mada grehota seci, al ajd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano April 15, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan moze neka slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 15, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze, kako da ne evo sad cu, samo da otpakujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 15, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 44-68cm sirina, duzina 92. PS mozete uporediti cene i kvalitet, debljinu krzna i kvalitet stavljenja, npr sa par koje se prodaju u Dermi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 31, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan jel jos aktuelno? Posalji tel na PP. Pozdrav Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...