Cope 215 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kad počinje vozna sezona braći saobraćajnim policajcima na motociklima od milošte nazovi - marsovcima? Ja se uveliko vozim a njih niotkuda, pa sam se zabrinuo da im se nije nešto desilo - nedaj bože ?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pocela, ja ih vido pre nedelju dana u Leskovcu .Voze neke plave stareuje BMW-e 70-80 godiste otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ja danas video `belog` kod hidmet zavoda na vracaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa znaš valjda da oni počinju da izlaze sa proljećem, kao bakice i dekice u šetnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 23, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan ja na svu srecu jos nijednog nisam vid'o ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan hm, pre neki dan mi drug marsovac rece zanimljivu info. kaze da su stigle nove masine za sluzbu, japanezi - KAWE!!! inace njegovo sluzbeno vozilo je RT, i ima samo pogrdne reci o njemu, a civilka mu je Afrika (cija sirina sa bocnim koferima prelazi 2m!!!) pa sad, ako on pali mene, przim i ja vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Mart 23, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan mene danas zustavio...u 8.00 ujutru, nedelja ??? -otkud ti prijatelju?, ja njemu... - iz kafane.......i ode! ....ko je tu lud.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih još video i nadam se da neću uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan hm, pre neki dan mi drug marsovac rece zanimljivu info. kaze da su stigle nove masine za sluzbu, japanezi - KAWE!!! inace njegovo sluzbeno vozilo je RT, i ima samo pogrdne reci o njemu, a civilka mu je Afrika (cija sirina sa bocnim koferima prelazi 2m!!!) pa sad, ako on pali mene, przim i ja vas... U jbt pa ako dobiju Kawe gotovi smo ,s ovim bembarama praistorijskim smo mogli da se zezamo kako hocemo ali Kawe to nije zezanje ,jos ako bude GTR 1400 .... opako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno "Mersovci" izlaze na ulice 1. aprila :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u nekome broju moto nagazina procitao da ce voziti kineze one kao coperi samo sto imaju pogon kao skuter sa tim ce patrolirati gradom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u nekome broju moto nagazina procitao da ce voziti kineze one kao coperi samo sto imaju pogon kao skuter sa tim ce patrolirati gradom ako to budu dobili, 90% njih ce od blama da da otkaz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 23, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Velika većina njih nema blama uopšte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 22 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u nekome broju moto nagazina procitao da ce voziti kineze one kao coperi samo sto imaju pogon kao skuter sa tim ce patrolirati gradom Za grad im je i najbolje resenje neki skuter od 250ccm. Prohodan, udoban, upravljiv a dovoljno brz za grad...jedino sto bi u tom slucaju izgubili nadimak iz naslova ove teme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 23, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan u tom slucaju bi dobili novi nadimak ne tako lep ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan cim nadjem taj broj casopisa moto magazina okacicu sliku da vidite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 24, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno "Mersovci" izlaze na ulice 1. aprila :o :o APRILILILi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno "Mersovci" izlaze na ulice 1. aprila :o :o APRILILILi ;D Nemoj tebi da bude aprilili, dobili su nove radare ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kad počinje vozna sezona braći saobraćajnim policajcima na motociklima od milošte nazovi - marsovcima? Ja se uveliko vozim a njih niotkuda, pa sam se zabrinuo da im se nije nešto desilo - nedaj bože ?!?!? A sta je sad pa tebi problem sa marsovcima ? Imas A , imash opremu, motor je registrovan,brze od ogranicenje ni ne mozes da vozis, pa nema razloga za sikiraciju.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 24, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno "Mersovci" izlaze na ulice 1. aprila :o :o APRILILILi ;D Nemoj tebi da bude aprilili, dobili su nove radare ;D ;D ;D ;D ;D ma opusteno prijatelju,zalepicu "kompakt CD" na vizir bajka ;D ;D ;D ;D ;D izvinjavam se za off-ovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno "Mersovci" izlaze na ulice 1. aprila :o :o APRILILILi ;D Nemoj tebi da bude aprilili, dobili su nove radare ;D ;D ;D ;D ;D Bice tebi aprililili !!! ;D ;D ;D IDI IZVADI A !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kad počinje vozna sezona braći saobraćajnim policajcima na motociklima od milošte nazovi - marsovcima? Ja se uveliko vozim a njih niotkuda, pa sam se zabrinuo da im se nije nešto desilo - nedaj bože ?!?!? A sta je sad pa tebi problem sa marsovcima ? Imas A , imash opremu, motor je registrovan,brze od ogranicenje ni ne mozes da vozis, pa nema razloga za sikiraciju.... ;D ;D ;D A imam i još jedan od 49 ccm bez tablica koji treba da regstrujem a nikako da stignem, pa čisto da se informišem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kad počinje vozna sezona braći saobraćajnim policajcima na motociklima od milošte nazovi - marsovcima? Ja se uveliko vozim a njih niotkuda, pa sam se zabrinuo da im se nije nešto desilo - nedaj bože ?!?!? A sta je sad pa tebi problem sa marsovcima ? Imas A , imash opremu, motor je registrovan,brze od ogranicenje ni ne mozes da vozis, pa nema razloga za sikiraciju.... ;D ;D ;D A imam i još jedan od 49 ccm bez tablica koji treba da regstrujem a nikako da stignem, pa čisto da se informišem E stipso jedna pa registracija ti je 2-3000 dindzi ;D ;D ;D ;D Ajmmo ljudi akcija svi po dinar za Copetov moped ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo kao ce izgledati motocikli za policiju ako bude istina http://www4.slikomat.com/08/0325/ros-Pictur_thumb.jpg' alt='ros-Pictur_thumb.jpg'> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Pa samo da vidim face, ovih sa bembara, kad ih budu zaduzivali ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...