Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina prvog kineza

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Kancelarijska stolica iz JYSK-a

Nameravam da se vrlo uskoro bacim u potragu za nekim dobrim komadom kineske tehnike, konkretno sam oko bacio na Sprintove cruisere. Ovaj forum je veoma koristan po pitanju toga sta sve mogu (i ne mogu) da ocekujem od istih, i po nekoj mojoj oceni, mislim da ce da mi pase, bar u ovom trenutku bolje od neke Jamahe Virago (ispod jedne glave se ne krecu, a i brinu me njihova godista), ali imam par pocetnickih pitanja.

Prvo je, koja je, i da li uopste postoji razlika izmedju Sprint princa i Knight Adamsa? Vidjam sve moguce kombinacije ovih imena po oglasima i nikakve razlike u slikama, nesto mi govori da je to ista stvar...

Drugo pitanje, koliko se (po vama) realno krecu cene za modele od 250 kubika, a da su u krshtenom stanju, tj da nisu olupine u koje treba ulagati jos 50% cene? Kapiram da ima svega i svacega po oglasima, ali nemam nekog posebnog znanja ni o trzistu motora, a ni o samoj mehanici istih (zapravo, nemam ni mehanicara koji bi to mogao da pogleda), pa bi mi svaka procena dobro dosla, cisto da se orijentisem za novac...

Inace, citao sam onu ,,kako kupiti polovnjaka" temu, jedna od najkorisnijih stvari koje sam procitao na internetu. ;)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Sprint Challenger

Nameravam da se vrlo uskoro bacim u potragu za nekim dobrim komadom kineske tehnike, konkretno sam oko bacio na Sprintove cruisere. Ovaj forum je veoma koristan po pitanju toga sta sve mogu (i ne mogu) da ocekujem od istih, i po nekoj mojoj oceni, mislim da ce da mi pase, bar u ovom trenutku bolje od neke Jamahe Virago (ispod jedne glave se ne krecu, a i brinu me njihova godista), ali imam par pocetnickih pitanja.

Prvo je, koja je, i da li uopste postoji razlika izmedju Sprint princa i Knight Adamsa? Vidjam sve moguce kombinacije ovih imena po oglasima i nikakve razlike u slikama, nesto mi govori da je to ista stvar...

Drugo pitanje, koliko se (po vama) realno krecu cene za modele od 250 kubika, a da su u krshtenom stanju, tj da nisu olupine u koje treba ulagati jos 50% cene? Kapiram da ima svega i svacega po oglasima, ali nemam nekog posebnog znanja ni o trzistu motora, a ni o samoj mehanici istih (zapravo, nemam ni mehanicara koji bi to mogao da pogleda), pa bi mi svaka procena dobro dosla, cisto da se orijentisem za novac...

Inace, citao sam onu ,,kako kupiti polovnjaka" temu, jedna od najkorisnijih stvari koje sam procitao na internetu. ;)

Druze ako hoces dobar motor u kategoriji cruiser 250 kubika uzmi Sprint Challengera nadji u dobrom stanju i neces se pokajati veruj mi! Ja sam ga imao do februara i prodao ga i sad se i kajem sto sam ga prodao jer me nikad nije ostavio na putu a isao sam i na dalje staze. :)  To je kopia viraga 250 motora isti pogledaj u temi challengera ili na googlu mnogo je bolje uradjen od princa 250 masivnije i kvalitetnije. Pozdrav i nadam se da sam ti pomogao :jee:

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Kancelarijska stolica iz JYSK-a

Hvala na odgovorima. U cemu se tacno razlikuju sprint i challenger? Vidim da su im masine drugacije, da challenger ima V cilindre.

• Zlo i naopako, 545 postova
  • Motocikl: Kao da nema

pa celenger daleko ruzniji i meni se cini losija zavrsna obrada pojedinih delova...ali challenger ima manje kvarova i generalno su ljudi zadovoljniji sa njime..mada i princ kada se dotera nema problema sa njima. najveci problem je lose i ne kvalitetno sastavljanje..gde srafovi sami otpadaju itd.

iskreno od kineza bih gledao keeway supershadow ili kako vec i regal raptor koji jeste skuplji ali je daaaleko kvalitetnija.

inace ako te interesuje princ...ima drugar u kuli prodaje...ali stvarno je sve sredjeno na njemu..sve je precesljano vise puta i sve je zamenjeno sto je bilo problematicno..evo oglasa http://www.polovniautomobili.com/motori/7394747/jinlun-knight-adams

mislim meni ni iz dzepa ni u dzep..ali posto kod mene u ulici zivi znam koliko je pazen i odrzavan.

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Sprint Challenger

Challenger je mnogo bolji motor od princa i bolje odradjen ne kvari se a i bolje se ponaša na putu. E sad dali je ruzan ili ne to svako ima drugi ukus meni je 1000 puta lepsi od princa ali svako ima drugo mišljenje tako da pogledaj oba i odluci sam. Ali ovaj sto lord oblivion stavio oglas i nije nesto stajao napolju sav izrdjao estetski bas lose izgleda ali jebiga i nije neka cena ko hoce da sredi to njemu mozda i posluzi...

Da Challenger ima V cilindar masina mu je kopija yamahe virago 250 mnogo je dobro odradjen sve masivnije nego na princu samo da krenemo lamele od princa su kao za motor od 50 kubika a na challengeru su mnogo bolje odradjene i duze sluze vise lici na motor od 250 kubika ja sam imao bas dobra iskustva sa challengerom.. Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja